Αρχική Ειδήσεις Ξεκίνησε η εγγραφή μελών στην κάρτα αγορών «ELTA Club»

Ξεκίνησε η εγγραφή μελών στην κάρτα αγορών «ELTA Club»

0
Διαφήμιση

Ένα εκατομμύριο συνταξιούχοι που πληρώνονται μέσω των ΕΛΤΑ, αποκτούν το προνόμιο της κάρτας αγορών ELTA Club. Η νέα κάρτα ELTA Club δεν είναι πιστωτική κάρτα και για την έκδοσή της δεν απαιτείται κανένα άλλο στοιχείο (οικονομικό ή φορολογικό), παρά μόνο τα στοιχεία της σύνταξης. Η κάρτα παρέχει άτοκα πίστωση για αγορές αποκλειστικά από το δίκτυο των σουπερμάρκετ Mαρινόπουλος. Η πίστωση θα φτάνει κατ’ ανώτατο όριο το 50% της μηνιαίας σύνταξης και θα παρακρατείται, άτοκα, από το ποσό της σύνταξης του επόμενου μήνα.

Η έκδοση της κάρτας γίνεται με μια απλή αίτηση στο πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ ή ακόμα και στον ταχυδρόμο και με τη χρήση της κάρτας οι συνταξιούχοι θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express & Carrefour, καθημερινά, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουνε άμεσα.

Από την Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014, όλοι οι συμβεβλημένοι με τα ΕΛΤΑ συνταξιούχοι παραλαμβάνουν από τον ταχυδρόμο τους το πληροφοριακό υλικό σχετικά με την προνομιακή κάρτα αγορών ELTA Club.

Τα ΕΛΤΑ προσφέρουν τη δυνατότητα στους συνταξιούχους που παραλαμβάνουν τη σύνταξή τους μετρητοίς κατ’ οίκον από τον ταχυδρόμο, να κάνουν τις αγορές τους με πίστωση, άτοκα, από το δίκτυο καταστημάτων Μαρινόπουλος. Όσοι συνταξιούχοι επιθυμούν, με μία πάγια εντολή προς τα ΕΛΤΑ, ορίζουν ένα ποσό (κατ’ ανώτατο όριο το 50% της μηνιαίας σύνταξής τους), για ισόποσες αγορές από τα σουπερμάρκετ του ομίλου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Τα ΕΛΤΑ εκδίδουν και παραδίδουν στον συνταξιούχο την κάρτα άτοκων αγορών «ΕΛΤΑ CLUB» η οποία θα χρησιμοποιείται στο ταμείο του σουπερμάρκετ. Οι συνταξιούχοι θα κάνουν τις αγορές τους στα σουπερμάρκετ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, έχοντας μαζί τους την σχετική κάρτα και ένα αποδεικτικό ταυτότητας (Αστυνομική Ταυτότητα, διαβατήριο κλπ). Το τελικώς δαπανηθέν ποσό θα παρακρατείται άτοκα από τη σύνταξη του επόμενου μήνα.

Τα οφέλη για τον συνταξιούχο

Οι 1 εκατομμύριο συνταξιούχοι που εξυπηρετούνται από τα ΕΛΤΑ, είναι, κατά κύριο λόγο, χαμηλοσυνταξιούχοι που καταναλώνουν το ποσό της σύνταξής τους πριν από το τέλος του μήνα. Οι συνταξιούχοι αυτοί, αποκτούν τώρα πρόσβαση σε είδη πρώτης ανάγκης σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ακόμα και αφού καταναλωθεί η σύνταξή τους.

Οι συνταξιούχοι αυτοί, δεν έχουν τη δυνατότητα έκδοσης τραπεζικής πιστωτικής κάρτας, γιατί βρίσκονται εκτός τραπεζικού συστήματος λόγω ηλικίας και ύψους εισοδήματος ή ακόμα και λόγω χρεών. Για την έκδοση της κάρτας δεν απαιτείται κανένα άλλο στοιχείο (οικονομικό ή φορολογικό), παρά μόνο τα στοιχεία της σύνταξης. Η χρήση της κάρτας είναι άτοκη.

Τα σουπερμάρκετ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρουν ειδικές τιμές για τους πελάτες άνω των 65 ετών και έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν στους κατόχους της κάρτας «ΕΛΤΑ CLUB» επιπλέον προνομιακές τιμές για τις αγορές με χρήση της κάρτας τους.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here