Αρχική Ειδήσεις Η Τράπεζα Πειραιώς πρωταγωνίστησε με 19 βραβεία στα Ermis Awards 2014

Η Τράπεζα Πειραιώς πρωταγωνίστησε με 19 βραβεία στα Ermis Awards 2014

0
Διαφήμιση

Με συνολικά 19 βραβεία διακρίθηκε στα φετινά βραβεία διαφήμισης και επικοινωνίας Ermis Awards 2014 η Τράπεζα Πειραιώς. Συγκεκριμένα, το διαφημιστικό και επικοινωνιακό έργο της Τράπεζας Πειραιώς απέσπασε 6 Gold, 6 Silver, 6 Bronze και την κορυφαία διάκριση Ermis Integrated Award για την ολοκληρωμένη επικοινωνία της καμπάνιας «Μάνος Σέργιος». Η πλειονότητα των συνεργατών της Τράπεζα βραβεύτηκε για τη δημιουργικότητα και την ποιότητα της δουλειάς καθώς ξεχώρισαν συνεργάτες μας σε όλες τις κατηγορίες που υπήρχε συμμετοχή τους και διακρίθηκαν για όλες τις σημαντικές διαφημιστικές καμπάνιες της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι διαφημιστικές εταιρείες The Newton’s Laboratory και Bold Ogilvy έλαβαν 8 και2 βραβεία αντίστοιχα, η εταιρεία design MNP 2, το media shop Mindshare 1 και οι εταιρείες παραγωγής Boo Productions, Musou και Stefi & Lynx Productions απέσπασαν δύο, δύο και ένα βραβεία αντίστοιχα.

Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν μία ακόμη επικύρωση της ποιότητας της στρατηγικής marketing και επικοινωνίας της Τράπεζας, και του δημιουργικού έργου των συνεργατών της τα τελευταία χρόνια. Ακολουθεί η εκτενής λίστα με τα επιμέρους βραβεία και τους πρωταγωνιστές τους.

Διαφήμιση