Αρχική Ειδήσεις 7 σημάδια ότι δεν είστε καλά

7 σημάδια ότι δεν είστε καλά

0
Διαφήμιση

Υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη μας, και μερικοί είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Οι υπόλοιποι από εμάς βρισκόμαστε μπρος πίσω, ανάμεσα στην ευτυχία και τη δυστυχία, ανάλογα με την ημέρα. Η διαφορά μεταξύ μιας ευτυχισμένης και δυστυχισμένης ζωής είναι συχνά για πόσο καιρό μένουμε σε μία κατάσταση.

Εδώ είναι επτά ιδιότητες των χρονίως δυστυχισμένων ανθρώπων.

1. Η πεποίθησή σας είναι ότι η ζωή είναι σκληρή.

Οι χαρούμενοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη και τείνουν να αναπηδήσουν μέσα από δύσκολες στιγμές με μια διαφορετική κατάσταση. Έχουν αναλάβει την ευθύνη για το πώς οι ίδιοι πήγαν σε ένα χάος, και να επικεντρώνονται ώστε να τραβήξουν τον εαυτό τους έξω από αυτό το συντομότερο δυνατόν.

Επιμένουν, αντί να διαμαρτύρονται για τις συνθήκες και αυτό είναι ένα σύμπτωμα για ένα ευτυχισμένο πρόσωπο. Οι δυσαρεστημένοι οι άνθρωποι βλέπουν τους εαυτούς τους ως θύματα της ζωής και μένουν κολλημένοι στο “κοίτα τι συνέβη σε μένα”.

2. Πιστεύετε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να εμπιστευθούν.

Δεν θα διαφωνήσω ότι η υγιεινή διάκριση είναι σημαντική, αλλά οι περισσότεροι ευτυχισμένοι άνθρωποι έχουν εμπιστοσύνη στους συνανθρώπους τους. Πιστεύουν στο καλό στους ανθρώπους. Είναι γενικά ανοικτοί και φιλικοί προς τους ανθρώπους που συναντούν, οι χαρούμενοι άνθρωποι ενισχύουν την αίσθηση της κοινότητας γύρω από τον εαυτό τους και ανταποκρίνονται στις νέες γνωριμίες με ανοιχτή καρδιά.

Οι δυσαρεστημένοι άνθρωποι είναι δύσπιστοι απέναντι στους ανθρώπους που συναντάνε. Δυστυχώς, αυτή η συμπεριφορά αρχίζει σιγά-σιγά να κλείνει την πόρτα σε οποιαδήποτε σύνδεση.

3. Επικεντρώνεστε στο λάθος.

Υπάρχει αφθονία λάθους σε αυτόν τον κόσμο, δεν υπάρχουν επιχειρήματα εδώ, αλλά οι δυστυχισμένοι άνθρωποι κάνουν τα στραβά μάτια σε ό, τι είναι πραγματικά σωστό σε αυτόν τον κόσμο. Μπορείτε να τους εντοπίσετε από ένα μίλι μακριά! θα είναι αυτοί που διαμαρτύρονται σε οποιεσδήποτε θετικές ιδιότητες του κόσμου μας με το “ναι, αλλά”.

4. Συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους.

Οι δυσαρεστημένοι άνθρωποι πιστεύουν στην καλή τύχη αλλά ότι κάποιος άλλος κλέβει από τη δική τους. Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει αρκετή καλοσύνη και συνεχώς συγκρίνουν τη δική σας και τη δική τους τύχη. Αυτό οδηγεί στη ζήλια και τη δυσαρέσκεια.

Οι χαρούμενοι άνθρωποι ξέρουν ότι η καλή τύχη είναι απλώς σημάδια του τι μπορούν να ελπίζουν ότι θα επιτύχουν. Οι χαρούμενοι άνθρωποι πιστεύουν ότι φέρουν ένα μοναδικό σχέδιο που δεν μπορεί να αντιγραφεί ή να κλαπεί από οποιονδήποτε στον πλανήτη.

5. Προσπαθείτε να ελέγξετε τη ζωή σας.

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ ελέγχου και προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων. Οι χαρούμενοι άνθρωποι κάνουν καθημερινά βήματα για να επιτύχουν τους στόχους τους, αλλά συνειδητοποιούν στο τέλος, ότι υπάρχει πολύ λίγος έλεγχος πάνω στο τι η ζωή φέρνει στο δρόμο τους.

6. Αντιμετωπίζετε το μέλλον σας με την ανησυχία και το φόβο.

Οι δυσαρεστημένοι άνθρωποι γεμίζουν το μυαλό τους με ό, τι θα μπορούσε να πάει στραβά αντί με το τι θα μπορούσε να πάει καλά.

Οι χαρούμενοι άνθρωποι επιτρέπουν στον εαυτό τους να ονειροπολεί για το τι θα θέλανε να έχουν στη ζωή τους ενώ οι δυσαρεστημένοι άνθρωποι γεμίζουν αυτό το χώρο στο κεφάλι τους με συνεχή ανησυχία και φόβο.

7. Γεμίζετε τις συνομιλίες σας με το κουτσομπολιό.

Οι δυσαρεστημένοι άνθρωποι ήθελαν να ζήσουν στο παρελθόν. Τι συνέβη σε αυτούς και τις δυσκολίες της ζωής είναι η συνομιλία της επιλογής τους. Όταν εξαντληθούν τα πράγματα αυτά θα στραφούν προς τη ζωή και τα κουτσομπολιά των άλλων ανθρώπων.

Οι χαρούμενοι άνθρωποι ζουν στο τώρα και στο όνειρο για το μέλλον. Μπορείτε να αισθανθείτε τις θετικές δονήσεις τους από όλη την αίθουσα. Είναι ενθουσιασμένοι για κάτι που εργάζονται, ευγνώμων για ό, τι έχουν, και ονειρεύονται για τις δυνατότητες της ζωής.

Διαφήμιση