Αρχική Ειδήσεις Οι αιτίες για τις οποίες…πεινάτε συνεχώς

Οι αιτίες για τις οποίες…πεινάτε συνεχώς

0
Διαφήμιση

Μόλις φάγατε και πάλι πεινάτε; Πιάνετε συνεχώς τον εαυτό σας να τσιμπολογάει ό,τι βρίσκεται μπροστά του; Και όμως δε φταίτε εσείς που καταβροχθίζετε τα πάντα αλλά κάποια πράγματα τριγύρω σας. Μάθετε λοιπόν τους μεγαλύτερους παράγοντες της πείνας.

Η θερμοκρασία: Το γνωρίζατε πως σε χαμηλές θερμοκρασίες ο άνθρωπος έχει τη τάση να τρώει περισσότερο; To ανθρώπινο σώμα προσπαθεί να ζεσταθεί και ο μόνος εύκολος τρόπος είναι η τροφή. Αποφύγετε, λοιπόν, το κλιματιστικό τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Τα συμπληρώματα διατροφής: Πολλά από τα συμπληρώματα διατροφής έχουν ως αποτέλεσμα να προκαλούν ένα αίσθημα πείνας στον ανθρώπινο οργανισμό. Αν κρίνετε πως αυτό φταίει στη προκειμένη στιγμή, προτιμήστε κάποιο άλλο.

Η γυμναστική: Κάθε φορά που αλλάζετε τρόπο εκγύμνασης, να ξέρετε πως μία πείνα θα την έχετε. Ο οργανισμός σας έχει συνηθίσει σε κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις ρουτίνας και τώρα του βάζετε δύσκολα.

Τα Φάρμακα: Σίγουρα σας έχουν προειδοποιήσει και οι γιατροί για αυτή την επίδραση μερικών φαρμάκων. Παρά ταύτα μην αφήσετε την υγεία σας να κινδυνέψει μόνο και μόνο για να μη αποκτήσετε κάποια παραπανίσια κιλά.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροCERN: Ανακαλύφθηκαν δύο νέα σωματίδια
Επόμενο άρθροΣτον αγωγό EastMed και το Ισραήλ