Αρχική Ειδήσεις MEDASSET: “Ελάτε να προστατέψουμε τη θαλάσσια χελώνα”

MEDASSET: “Ελάτε να προστατέψουμε τη θαλάσσια χελώνα”

0
Διαφήμιση

Την υποστήριξη του έργου της για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας μέσω της εθελοντικής εργασίας, ζητεί η μη κυβερνητική οργάνωση MEDASSET. Για το σκοπό αυτό, κάθε Παρασκευή, έως τις 5 Δεκεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία της οργάνωσης (Λυκαβητού 1Γ) από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα και να υποστηρίξουν, μέσω της εθελοντικής εργασίας, το έργο του MEDASSET. Απαραίτητη, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είναι η συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα της οργάνωσης.

Η εκστρατεία της οργάνωσης γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντών, που είναι στις 5 Δεκεμβρίου, και έχει ως σύνθημα «Βγες από το καβούκι σου: Γίνε εθελοντής!».

Το MEDASSET – Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών, είναι διεθνής, μη κυβερνητική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1988 με σκοπό την προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους σε όλη την Μεσόγειο, μέσω ερευνητικών προγραμμάτων σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, ενημερωτικών εκστρατειών, της εκπαίδευσης και της ενεργού παρέμβασης σε αρμόδιους φορείς.

Από την ίδρυσή του συνεργάζεται με το Μεσογειακό Πρόγραμμα Δράσης του ΟΗΕ (UNEP/MAP) και είναι μόνιμο Μέλος/Παρατηρητής της Σύμβασης της Βέρνης (Συμβούλιο της Ευρώπης).

Διαφήμιση