Αρχική Ειδήσεις Ο 1ος Νυχτερινός Δρόμος του Νερού στην Έδεσσα

Ο 1ος Νυχτερινός Δρόμος του Νερού στην Έδεσσα

0
Διαφήμιση

Με μια διαδρομή άνω των πέντε χιλιομέτρων, που θα ακολουθεί τη ροή του ποταμού Εδεσσαίου, θα τρέξουν μικροί και μεγάλοι, κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης της Έδεσσας, μεταφέροντας το μήνυμα «Περπατάμε ελεύθερα, τρέχουμε ελεύθερα, σκεπτόμαστε και δημιουργούμε ελεύθερα».

Πρόκειται για τον 1ο Νυχτερινό Δρόμο του Νερού, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (18 Οκτωβρίου), ημέρα που συμπίπτει με τις εκδηλώσεις εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ από το πάρκο Μικρών Καταρρακτών και θα δώσει την ευκαιρία να αναδειχτούν οι νέες διαδρομές της Έδεσσας, ενώ η διοργάνωση φιλοδοξεί να ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι διαδρομών.

Ο αγώνας περιλαμβάνει όλα τα σημαντικά μνημεία της πόλης. Ξεκινά από τους καταρράκτες και περνά από τον ψηλό Βράχο, τη Μητρόπολη, το Βαρόσι, τους Καταρράκτες, τη Βυζαντινή Γέφυρα, για να καταλήξει με ένα πάρτι στο πεζοδρομημένο κέντρο.

Τον 1ο Νυχτερινό Δρόμο διοργανώνουν ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση και εθελοντές, υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here