Αρχική Ειδήσεις Αρκουδάκι βρέθηκε νεκρό στο Σέντραλ Παρκ

Αρκουδάκι βρέθηκε νεκρό στο Σέντραλ Παρκ

0
Διαφήμιση

Πρωτοφανές συμβάν προκαλεί αναταραχή στους «θαμώνες» του Σέντραλ Παρκ και η αστυνομία της Νέας Υόρκης προσπαθεί να εξακριβώσει πώς βρέθηκε νεκρή μια νεαρή μαύρη αρκούδα σε μια περιοχή όπου στο ζωολογικό κήπο δεν φυλάσσονται τέτοια ζώα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε στο κουφάρι του ζώου το οποίο εντοπίστηκε κάτω από ένα θάμνο τη Δευτέρα από δύο γυναίκες που είχαν βγάλει βόλτα τα σκυλιά τους, η αρκούδα προφανώς χτυπήθηκε από κάποιο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με το τμήμα της Άγριας Ζωής και της Διατήρησης του Περιβάλλοντος της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, η θηλυκή αρκούδα ηλικίας περίπου έξι μηνών και βάρους μόλις 20 κιλών πέθανε εξ αιτίας «βίαιων τραυμάτων που προκλήθηκαν από τη σύγκρουσή της με κάποιο μηχανοκίνητο όχημα».

Το ζήτημα περιπλέκεται περισσότερο καθώς από κανένα άλλον ζωολογικό κήπο δεν έχει αναφερθεί η απουσία κάποιας αρκούδας. Αυτό κάνει κάποιους να πιστεύουν ότι η αρκούδα σκοτώθηκε κάπου αλλού και μεταφέρθηκε στο Σέντραλ Παρκ για να απαλλαγεί από το κουφάρι του ζώου αυτός ή αυτοί που την σκότωσαν.

Διαφήμιση