Αρχική Ειδήσεις Γαϊδουράκια στην Πολωνία ζουν ελεύθερα πλέον τον έρωτά τους

Γαϊδουράκια στην Πολωνία ζουν ελεύθερα πλέον τον έρωτά τους

0
Διαφήμιση

Κι όμως συνέβη. Δημοτική σύμβουλος της πόλης Πόζναν στην Πολωνία θέλησε να αφαιρέσει από το Ναπολέων και την Αντονίνα, δύο γαϊδουράκια του ζωολογικού κήπου, το δικαίωμα να ζευγαρώνουν δημόσια.

Το ζήτημα ετέθη όταν δύο μητέρες διαμαρτυρήθηκαν για το θέαμα που προσέφεραν στα παιδιά τους που έπαιζαν στη γειτονική παιδική χαρά οι έρωτες του ζευγαριού. Την διαμαρτυρία τους υιοθέτησε και υποστήριξε η δημοτική σύμβουλος του κόμματος της αντιπολίτευσης PiS Λίντια Ντούτζιακ. Η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου έσπευσε να εγκαταστήσει έναν φράχτη ανάμεσα στον Ναπολέοντα και την Αντονίνα, που ζουν εδώ και δέκα χρόνια μαζί και είναι γονείς έξι παιδιών.

Όμως τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης, που σπανίως αφήνουν ευκαιρία να γελοιοποιήσουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας, υιοθέτησαν την υπόθεση προκαλώντας κύμα συμπάθειας της πολωνικής κοινής γνώμης για τους δύο ερωτευμένους.

Ειδικοί μίλησαν για τις αρνητικές συνέπειες της καταπίεσης της λίμπιντο στην ψυχική κατάσταση των γαϊδουριών, ιδιαίτερα στην περίπτωση των αρσενικών, ενώ ένα κείμενο που κυκλοφόρησε στο Ιντερνετ και ζητεί την επανένωση των δύο ζώων συγκέντρωσε χιλιάδες υπογραφές.

Η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου υποχώρησε. Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook καλεί το κοινό να έρθει στον κήπο για να διαπιστώσει ότι τα δύο γαϊδουράκια είναι και πάλι μαζί και ευτυχισμένα.

Διαφήμιση