Αρχική Ειδήσεις Μοναδικές τιμές για φοιτητές και εκπαιδευτικούς σε όλα τα Mac και...

Μοναδικές τιμές για φοιτητές και εκπαιδευτικούς σε όλα τα Mac και iPad

0

Η iSquare ανακοινώνει ότι υλοποιεί στην Ελλάδα και την Κύπρο τη μεγάλη ενέργεια «Backtoschool» της Apple, παρέχοντας ειδικές εκπαιδευτικές τιμές σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς για όλα τα μοντέλα iPad με κέρδος 10%, καθώς και όλους τους υπολογιστές Mac με κέρδος 12%, μέσω του επίσημου δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών της.

Μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, φοιτητές και σπουδαστές άνω των 18 ετών, αλλά και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, έχουν τη δυνατότητα αγοράς των πρωτοποριακών υπολογιστών Mac, με ειδική εκπαιδευτική τιμή με όφελος 12%, αλλά και των αγαπημένων iPad, με ειδική εκπαιδευτική τιμή με όφελος 10%. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επωφεληθεί κανείς από τις ειδικές αυτές τιμές, είναι η επίδειξη της φοιτητική ταυτότητας, ή η βεβαίωση που αποδεικνύει ότι πρόκειται για εκπαιδευτικό.

Οι υπολογιστές Mac με το ελαφρύ, λεπτό και επαναστατικό design, αλλά και το καινοτόμο λειτουργικό τους σύστημα αποτελούν τον τέλειο σύντροφο της φοιτητικής ζωής, παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία σε συνδυασμό με μια πραγματικά μοναδική ευκολία χρήσης. Το iPad από την αρχή αποτέλεσε για την εκπαίδευση έναν πραγματικό «καταλύτη».

Με τον πλούτο των εφαρμογών και το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό οικοσύστημα που διαθέτει η Apple σε συνδυασμό με το μοναδικό διαισθητικό περιβάλλον χρήσης του, το iPad πλέον αποτελεί το πολυτιμότερο εργαλείο για διδάσκοντες και διδασκόμενους.

Οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν την προσφορά στις συνεργαζόμενες αλυσίδες λιανικής καθώς και στα καταστήματα των ApplePremiumReseller: Document (Γλυφάδα), iStorm (Κολωνάκι, εμπ. κέντρο GoldenHall, εμπ. κέντρο RiverWest, Τσιμισκή και εμπ. κέντρο MediterraneanCosmos) και iSystem (εμπ. κέντρο SmartPark). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.isquare.gr/prosfora

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here