Αρχική Ειδήσεις Έρχεται το νέο H&M fashion spot στη γλυφάδα

Έρχεται το νέο H&M fashion spot στη γλυφάδα

0
Διαφήμιση

Στις 4 Σεπτεμβρίου, στις 18.00, η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, οργανώνει ένα μοναδικό openingparty με αφορμή τα εγκαίνια του νέου της, fashionspot στην Γλυφάδα που θα προσφέρει ακόμη περισσότερη γυναικεία και αντρική μόδα, ενώ για πρώτη φορά θα διαθέτει και παιδικό τμήμα.

Το νέο, 5όροφοκατάστημα των 2.700 τ.μ. θα βρίσκεται στη Α. Μεταξά 41 και θα αντικαταστήσει το κατάστημα στη Α. Μεταξά 16και εκτός των άλλων, θα φιλοξενεί και τις συλλογέςTrend, Mama, Sport, Dividedκαι ModernClassicσε μια πιο ολοκληρωμένη αγοραστική πρόταση σε υψηλή ποιότητα βασισμένη στις πιο σύγχρονες τάσεις.

“Η Γλυφάδα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό Κέντρο μόδας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενισχύουμε την παρουσία μας σε αυτή ανοίγοντας ένα νέο, fullconcept κατάστημα. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που θα ανοίξουμε με τη συλλογή H&MStudio που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και που θα πωλείται σε περίπου 260 καταστήματα παγκοσμίως από τις 4 Σεπτεμβρίου.” δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, CountryManager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Το παιχνιδιάρικο, εξεζητημένο πνεύμα της μποέμ γυναίκας του 21ου αιώνα είναι το look που επικρατεί στη σειρά H&MStudio φέτος το φθινόπωρο/χειμώνα: ανεπιτήδευτη, γοητευτική, πάντα έτοιμη για το βράδυ. Σε ολόκληρη τη συλλογή, το θηλυκό στοιχείο συναντά το αρρενωπό, με ανδρικά σακάκια, μπουφάν biker και αεροπόρου που φοριούνται πάνω από ντραπέ τοπ και φορέματα.

Διαφήμιση