Αρχική Ειδήσεις WWF Ελλάς: Συγκέντρωση για τον Αιγιαλό στην Πλατεία Συντάγματος

WWF Ελλάς: Συγκέντρωση για τον Αιγιαλό στην Πλατεία Συντάγματος

0
Διαφήμιση

Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιεί το απόγευμα στις έξι η WWF Ελλάς ζητώντας «Ελευθερές παραλίες: δικαίωμα όλων» επισημαίνοντας την άρνησή της για το «νομοσχέδιο της ντροπής για την “προστασία” των αιγιαλών».

Με ανακοίνωσή της προσκαλεί προσωπικά τον καθένα να πάρει μέρος στην ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας. «Τη θεωρούμε απαραίτητη, ως λογική και απαραίτητη συνέχεια των διαδικτυακών διαμαρτυριών. Διαπιστώνουμε ότι στον πραγματικό κόσμο πάρα πολλοί συμπολίτες μας έχουν πλήρη άγνοια για το ζήτημα. Γι αυτό χρειάζονται δράσεις εκεί έξω», σημειώνει.

Σημαντικό: Το νομοσχέδιο δεν έχει αποσυρθεί, όπως εκ του πονηρού έχει διαδοθεί. Αντίθετα, η διαβούλευση έχει ολοκληρωθεί, κι έτσι το νομοσχέδιο μπορεί να περάσει ανά πάσα στιγμή αιφνιδιαστικά το καλοκαίρι, ή μοιρασμένο σε άσχετα νομοσχέδια.

«Ας γίνει η εγκληματική προσπάθεια υποβάθμισης μπούμερανγκ: Όχι μόνο να μην δεχτούμε την υποβάθμιση, την καταπάτηση του ελληνικού Συντάγματος, της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και την απαξίωση των θεσμών, αλλά και να απαιτήσουμε να βελτιωθεί ουσιαστικά η προστασία του περιβάλλοντος από την Πολιτεία», προσθέτει και καταλήγει:

«Είναι η ώρα της αλήθειας: Πολύ συγκεκριμένα, αν δεν κάνουμε κάτι μαζί, ήδη το επόμενο καλοκαίρι μπορεί να σε βρει να πληρώνεις εισιτήριο στις αγαπημένες σου παραλίες, περιφραγμένες, μπαζωμένες και “εμπλουτισμένες” με διάφορα κτίσματα. Ο θρίαμβος των επιτήδειων στην πλάτη σου».

Διαφήμιση