Αρχική Ειδήσεις Στο Ισραήλ η Energean Oil& Gas

Στο Ισραήλ η Energean Oil& Gas

0
Διαφήμιση

Συμφωνία για την είσοδο ως Διαχειριστής, με ποσοστό 25% στις άδειες έρευνας και εκμετάλλευσης των περιοχών Sara και Myra που βρίσκονται σε θαλάσσια νερά μεγάλου βάθους στο Ισραήλ ανακοίνωσε απόψε η Energean Oil & Gas, η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα κοιτάσματα της περιοχής Πρίνου-Καβάλας.

Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων αρχών του Ισραήλ και επιτεύχθηκε με τους μετόχους των αδειών, δηλαδή τις Ratio Oil Ltd, Modiin Energy Limited Partnership, IDB Development Ltd., Israel Land Development Company Ltd., Emanuel Energy Ltd., Emanuel Energy – Oil & Gas Exploration – Limited Partnership και I.P.C Oil & Gas (Israel) Limited Partnership.

Το βάθος θαλάσσης της περιοχής είναι 1.335 μέτρα και έχει πραγματοποιηθεί ήδη γεώτρηση (Sara – 1) , χωρίς ωστόσο επιτυχές αποτέλεσμα. Το νέο επενδυτικό σχέδιο προβλέπει την επανείσοδο στη γεώτρηση Sara – 1 και την διάνοιξή της κατά 1.000 μέτρα βαθύτερα, σε συνολικό βάθος 5.050 μέτρων.

Σχετικά με τη συμφωνία, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energean Oil & Gas Μαθιός Ρήγας δήλωσε τα εξής:

«Η είσοδος της Energean Oil & Gas στην έρευνα και εκμετάλλευση κοιτασμάτων στο Ισραήλ σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την εταιρεία αλλά και αποτελεί, ταυτόχρονα, μια σημαντική πρόκληση για τον τομέα της έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων. Θα είναι η πρώτη φορά που θα επιχειρηθεί γεώτρηση σε τέτοια βάθη στη Λεκάνη της Λεβαντίνης, όπου από γεωλογικής πλευράς οι προοπτικές είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ κρίση ενισχύει στερεότυπα και προκαταλήψεις
Επόμενο άρθροΒραζιλία: Τουλάχιστον εννέα νεκροί από πλημμύρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ