Αρχική Ειδήσεις Η INTERMEPA γιορτάζει τα 8 χρόνια της στα Ποσειδώνια 2014

Η INTERMEPA γιορτάζει τα 8 χρόνια της στα Ποσειδώνια 2014

0
Διαφήμιση

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος-INTERMEPA συνεδρίασε στη Μαρίνα Φλοίσβου την Πέμπτη, 5 Ιουνίου σε εορταστικό κλίμα καθώς συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από την ίδρυσή της την 6 Ιουνίου 2006. Ο εορτασμός αυτός είχε ιδιαίτερη σημασία διότι η επέτειος της INTERMEPA συνέπεσε με τη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια».

Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής τα οποία παρευρέθηκαν στη συνάντηση ήταν οι Πρόεδροι και οι Διευθυντές των Ενώσεων της Αυστραλίας-AUSMEPA, της Κύπρου-CYMEPA, της Ελλάδας-HELMEPA, των ΗΠΑ-NAMEPA και της Ουκρανίας-UKRMEPA.

Σύμφωνα με το Καταστατικό της Ένωσης, τα μέλη ομόφωνα επανεξέλεξαν τον κ. Γ. Τσαβλίρη της CYMEPA ως Πρόεδρό τους και τον κ. W. Norman της AUSMEPA Αντιπρόεδρο για την επόμενη διετία.

Ακόμη, αποφάσισαν όπως ενισχύσουν τις προσπάθειές τους προς μία στενότερη συνεργασία μεταξύ των Παιδικών τμημάτων – «Junior» της κάθε Ένωσης. Περιβαλλοντικές ενημερωτικές πρωτοβουλίες νέων που θα πραγματοποιούνται σε κάθε χώρα θα μοιράζονται μεταξύ των MEPAs ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα χρησιμοποιηθούν για την αποδοτικότερη διάδοση ενημερωτικών υλικών και σχετικών μηνυμάτων.

Η επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στην Washington με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Ημέρας Ναυτιλίας στις ΗΠΑ, την 22 Μαΐου 2015.

Διαφήμιση