Αρχική Ειδήσεις Schneider Electric: Σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το 2014

Schneider Electric: Σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το 2014

0
Διαφήμιση

Τη νέα σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το 2014 παρουσίασε η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα ενεργειακής διαχείρισης.

Από το 2007, οπότε και εγκαινιάστηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Πελατών, η Schneider Electric συνεχίζει να  βοηθά τους πελάτες της στον τομέα της εκπαίδευσης σε θέματα αυτοματισμών, συστημάτων ελέγχου κτιριακών εγκαταστάσεων και διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ από το Σεπτέμβριο του 2013 έχει επεκτείνει τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Με οδηγό τη μέχρι τώρα εξαιρετικά θετική ανταπόκριση, η εταιρεία εμπλουτίζει συνεχώς το πρόγραμμα εκπαιδεύσεων με νέους κύκλους, στηρίζοντας ουσιαστικά την ενημέρωση και την κατάρτιση των πελατών της στις κορυφαίες τεχνολογίες ενεργειακής διαχείρισης.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν σχετικές πληροφορίες για τη θεματολογία, το περιεχόμενο και το κόστος των προγραμμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.schneider-electric.gr/sites/greece/gr/products-services/training/training-courses/training-calendar.page

“Η Schneider Electric επενδύει στην εκπαίδευση των πελατών & των συνεργατών της, γι’ αυτό τον λόγο έχει πάρει την απόφαση το 2014 να εμπλουτίσει με νέο περιεχόμενο το πρόγραμμα εκπαιδεύσεων που προσφέρει. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στόχος μας είναι να προσθέτουμε νέα ύλη με επίκεντρο την εξοικονόμηση ενέργειας που μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τις λύσεις, τα προϊόντα & τις υπηρεσίες της Schneider Electric. Σας προσκαλούμε λοιπόν να επισκεφθείτε το web site μας για να ενημερώνεστε για τα προγράμματά μας”, δήλωσε ο κ. Χριστόδουλος Σπάγκακας, Customer Training Center Coordinator της Schneider Electric Ελλάδος.

Τέλος, το σύνολο των εκπαιδευτικών εργαλείων και εφαρμογών συμπληρώνεται με το Energy University, το online εκπαιδευτικό portal της Schneider Electric για θέματα ενεργειακής διαχείρισης & data centers, το οποίο είναι διαθέσιμο στην παρακάτω διεύθυνση: www.MyEnergyUniversity.com

Διαφήμιση