Αρχική Ειδήσεις Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα Βραβεία Ethos Sustainability Awards 2014

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα Βραβεία Ethos Sustainability Awards 2014

0
Διαφήμιση

Έφτασε  η ώρα να ψηφίσουν οι stakeholders και να αναδείξουν τις εταιρείες που συνεισφέρουν ουσιαστικά στην κοινωνία και που θέτουν τη Βιωσιμότητα στην «καρδιά» του μοντέλου επιχειρηματικότητα τους.

Τα EthosSustainabilityAwards 2014,  θα απονεμηθούν στο πλαίσιο τουEthosSustainabilityForum, την Τρίτη 29 Απριλίου στον πολυχώρο «TheHubEvents».

Η ψηφοφορία γίνεται στο sitewww.ethos-sustainabilityforum.gr από τη Δευτέρα 7 Απριλίου και ώρα 12.00 μέχρι την Κυριακή 13 Απριλίου και ώρα 24.00 και σε αυτό μπορούν όλοι να ψηφίσουν την εταιρεία που κατά την κρίση τους κάνει πράξη, με τον καλύτερο τρόπο, τις αρχές της Βιωσιμότητας.

Μια εκδήλωση με καινοτόμες δράσεις:

Το Ethos Sustainability Forum είναι ένα μοναδικό για τα ευρωπαϊκά δεδομένα γεγονός, το οποίο δεν θα  θυμίζει στο παραμικρό,  τα «παραδοσιακά» επαγγελματικά συνέδρια.

Μέσω πρωτότυπων συνεδρίων (εργαστήρια συνδημιουργίας,  unconferences, βιωματικά παιχνίδια, debates, ζωντανή μουσική, κ.α.), οι συμμετέχοντες θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία και θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μία συν-δημιουργική ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, η οποία θα τους επιτρέψει να γνωρίσουν τις διεθνείς αντιλήψεις και βέλτιστες πρακτικές σε σχέση με τα θέματα της σύγχρονης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Εταιρείες όπως οι AB Βασιλόπουλος, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Αρβανιτίδης,  Βιβεχρώμ, ΔΕΗ, Εθνική Τράπεζα, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα Βόρειας Αττικής, Λουξ Μαρλαφέκας, ΟΤΕ, AephoriaNet, ComergonSARiskManagersInsuranceBrokers, Cosmote, DiageoHellas, GaeaProducts, Glaxosmithkline, Interamerican, MetlifeAlico, Novartis, WindHellasκαι η ΚΣΔΕΟ (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων) «Έδρα», υποβάλουν στην κρίση των stakeholders, τις δράσεις τους και διεκδικούν την ύψιστη διάκριση στα EthosSustainabilityAwards.

Από την ψηφοφορία, θα αναδειχθούν οι τρεις  φιναλίστ ανά κατηγορία, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις δράσεις τους, κατά την τελετή απονομής των EthosSustainabilityAwards.

Ο νικητές θα αναδειχθούν από την κριτική επιτροπή των EthosSustainabilityAwards την οποία αποτελούν εξέχουσες προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο, που έχουν κάνει τη Βιωσιμότητα, έργο ζωής τους. Μέλη της επιτροπής είναι οι :

  • Γιάννης Τροχόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα  Σταύρος Νιάρχος»
  • Πέτρος Κόκκαλης, Αντιπρόεδρος, Ίδρυμα Κόκκαλη
  • Παύλος Ευμορφίδης, Ιδρυτής & Πρόεδρος, COCO-MAT
  • Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
  • Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος, Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής
  • Γιάννης Πολίτης, Δημοσιογράφος & Πολιτικός Αναλυτής

Το Ethos Sustainability Forum διοργανώνεται από την EthosMedia Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 στο THEHUBEVENTS. Επιστημονικός συνεργάτης της διοργάνωσης είναι η κυρία Μπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρη Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.  

www.ethos-sustainabilityforum.gr

Διαβάστε επίσης:  Σεισμός Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 62χρονου που έχασε τη ζωή του
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο«Ρήγμα» στην έκθεση κλιματικών αλλαγών του ΟΗΕ με αποχώρηση επιστήμονα
Επόμενο άρθροΤο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η διαρροή κεφαλαίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here