Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Energean Oil & Gas: Προσφορά ενός βαν για μεταφορές ειδών καθημερινής ανάγκης

Energean Oil & Gas: Προσφορά ενός βαν για μεταφορές ειδών καθημερινής ανάγκης

0
Διαφήμιση

Ένα αυτοκίνητο τύπου “βαν” για την μεταφορά ειδών καθημερινής ανάγκης σε πολίτες που βιώνουν αντίξοες οικονομικές συνθήκες προσέφερε η EnergeanOil & Gas στο δίκτυο εθελοντισμού “Ηλιακτίς”.

Στo πλαίσιο της εκδήλωσης για την παράδοση του βαν, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ομονοίας στην Καβάλα, ο επικεφαλής της “Ηλιακτίς” Γιάννης Στρουμπούλης δήλωσε: “Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση της EnergeanOil & Gas καθώς και τα στελέχη της που εργάστηκαν για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη σημαντική αυτή προσφορά στην οργάνωσή μας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τον Βαγγέλη Παππά ο οποίος είχε αναλάβει την πρωτοβουλία να εισηγηθεί την υλοποίησή της όταν είχε παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειές μας στην διάρκεια της περιόδου των Χριστουγέννων. Με το όχημα που μας προσέφερε η EnergeanOil & Gas αποκτούμε τη δυνατότητα να διευρύνουμε τη δράση μας και σύντομα θα μπορούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω το κοινωνικό έργο που προσφέρουμε ήδη όχι μόνο στην Καβάλα και σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Δράμας και των Σερρών”.

Εκ μέρους της EnergeanOil & Gas, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καβάλα Oil Δημήτρης Γόντικας δήλωσε τα εξής: “H εταιρεία μας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το πώς αντιλαμβάνεται την καθημερινή προσφορά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Με το όχημα αυτό καθίσταται πιο εύκολη, πιο γρήγορη, πιο συχνή και, επομένως, εφικτή και σε μεγαλύτερη έκταση η διανομή τροφίμων, φαρμάκων, ρουχισμού και, γενικότερα, ειδών πρώτης ανάγκης στην πόλη της Καβάλας και σε άλλες περιοχές.

Το λογότυπο της EnergeanOil & Gas πάνω στο συγκεκριμένο βαν δεν είναι μια διαφήμιση για εμάς, αλλά μία συνεχής υπενθύμιση προς τους συμπολίτες μας ότι η συνεισφορά στην κοινωνία, με βάση τις δυνατότητες του καθενός από εμάς, πρέπει να έχει διάρκεια, να είναι μια καθημερινή υπόθεση”.

Η “Ηλιακτίς” είναι μία ΜΚΟ η οποία συλλέγει τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη, ρουχισμό και άλλα αγαθά ενώ εκπαιδεύει και εθελοντές νοσηλευτές καθώς και διασώστες.

Διαφήμιση