Αρχική Ειδήσεις WIND: Αλλάζει Κουλτούρα και βραβεύεται για το νέο επιχειρησιακό της μοντέλο

WIND: Αλλάζει Κουλτούρα και βραβεύεται για το νέο επιχειρησιακό της μοντέλο

0
Team Representatives

Μία ακόμη πρωτιά για την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND, αυτή τη φορά στο 17ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού, όπου έλαβε το βραβείο «Διαχείρισης της Αλλαγής» στο πλαίσιο των Βραβείων Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG.

Η WIND βραβεύτηκε για τον μετασχηματισμό του οργανισμού της και την εγκαθίδρυση μιας νέας επιχειρησιακής κουλτούρας, η οποία την καθιστά πιο ανταγωνιστική στην αγορά και δημιουργεί μεγαλύτερη αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της.

Έχοντας ολοκληρώσει μία 3ετία επιτυχούς αλλαγής του επιχειρηματικού της μοντέλου, τον Δεκέμβριο του 2012 η WIND διατύπωσε ένα νέο όραμα για την παρουσία της στην ελληνική αγορά επιδιώκοντας να είναι ένας τηλεπικοινωνιακός οργανισμός εξαιρετικών επιδόσεων. Η εσωτερική πρόκληση για τη WIND ήταν να διαμορφώσει μία νέα εταιρική κουλτούρα που να υπηρετεί αυτό το όραμα και να το κάνει πράξη μέσα από την προσπάθεια κάθε εργαζόμενου.

Εστιάζοντας στον στόχο αυτό, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ανέλαβε μια σειρά από πρωτοβουλίες και υλοποίησε εσωτερικά ενέργειες με κύριους άξονες την Επικοινωνία & Συμμετοχή, την Απλοποίηση, την Εκπαίδευση, Ανάπτυξη & Φροντίδα για όλους. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι η εδραίωση μιας νέας επιχειρησιακής κουλτούρας στη WIND, η οποία χαρακτηρίζεται από αποφασιστικότητα, δέσμευση και εστίαση στην επίτευξη εξαιρετικών επιδόσεων για την δημιουργία αξίας για όλους.

Σύμφωνα με την Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND, που παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας: «Η προσπάθεια που κάναμε να μετασχηματίσουμε την WIND στην καλύτερη δυνατή εκδοχή της, να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητά της, να διεκδικήσουμε με τόλμη μια νέα θέση στην αγορά, και τελικά να αγκαλιάσουμε μια νέα κουλτούρα αλλάζοντας τους ίδιους τους εαυτούς μας στην εργασιακή μας καθημερινότητα, είναι μοναδική. Για άλλη μια φορά η κοινή στόχευση, η ομαδικότητα, η τεχνική κατάρτιση, η δημιουργικότητα, αλλά και η «ψυχή» έφεραν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το βραβείο αυτό ανήκει σε καθένα ξεχωριστά και σε όλους μαζί στην WIND».

Η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND αμέσως μετά τη βράβευση μαζί με εκπροσώπους των τμημάτων της εταιρείας που συνεργάστηκαν για την τεκμηρίωση της υποψηφιότητας.
ITSITOURA 4
Η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND
Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here