Αρχική Ειδήσεις ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ σε Λάρισα –Ηράκλειο – Ιωάννινα – Καστοριά...

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ σε Λάρισα –Ηράκλειο – Ιωάννινα – Καστοριά –Αλεξανδρούπολη- Πάτρα

0
RUN GREECE 6
Διαφήμιση

Μία διοργάνωση που τείνει να γίνει θεσμός και έχει ως στόχο, να κινητοποιήσει τους πολίτες των πόλεων ώστε να εγκαταλείψουν για λίγο τον… καναπέ τους και να πάρουν μέρος σε αγώνες δρόμου πόλης για καλό σκοπό , συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά φέτος.
Το RUN GREECE, είναι μια πραγματική γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.
Φέτος η Λάρισα είναι ο 1ος, από τους έξι, σταθμούς του δρομικού θεσμού στις 30/3. Ακολουθούν το Ηράκλειο 27/4, τα Ιωάννινα 11/5, η Καστοριά 21/9, η Αλεξανδρούπολη 28/9 και η Πάτρα 12/10.Ο κύκλος των φετινών αγώνων RUN GREECE 2014, είναι διευρυμένος κατά μία πόλη λόγω της μεγάλης περσινής ανταπόκρισης.

Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς Γιώργος Τσαπρούνης, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού  Κυριακή Γιαννακίδου, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης.

 

Η WIND βρίσκεται για μία ακόμα χρονιά στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ ως Μέγας Χορηγός ΣΕΓΑΣ και ως Μέγας Χορηγός Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUN GREECE. Μάλιστα, ως Επίσημος Πάροχος Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών του ΣΕΓΑΣ και των Αγώνων του, θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας της διοργάνωσης για τη διεξαγωγή των Αγώνων Δρόμου και στις 6 πόλεις.

Με κύριο μήνυμα «Ένας Αγώνας Για Όλους» η WIND φιλοδοξεί να παρακινήσει ξανά τους ανθρώπους των έξι πόλεων να αγκαλιάσουν αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού ώστε να ξεπεραστούν οι περσινές συμμετοχές. Η εταιρεία δίνει ένα ακόμα κίνητρο στους δρομείς. Κάθε δρομέας που συμμετέχει στο πρόγραμμα RUN GREECE σε κάθε μία από τις έξι πόλεις, τρέχει για καλό σκοπό καθώς εκ μέρους του, η WIND θα υποστηρίξει το έργο φορέων κοινωνικής αλληλεγγύης προσφέροντας χρήματα.

Έτσι όσοι τρέξουν στην διοργάνωση δεν θα έχουν μόνον την μοναδική εμπειρία της συμμετοχής, αλλά θα συμμετάσχουν ενεργά και σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, τις οποίες ήδη έχει εισαγάγει η WIND στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη.

Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης χαιρέτησε τη συνέχιση της  χορηγικής συνεργασίας και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το πρόγραμμα RUN Greece αποτελεί μια επιτυχημένη πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ για την ενίσχυση του μαζικού αθλητισμού στην περιφέρεια δίνοντας παράλληλα ώθηση στις τοπικές κοινωνίες. Η WIND πιστεύει και στηρίζει τα τελευταία χρόνια τέτοιες διοργανώσεις δίνοντας παράλληλα και μια κοινωνική διάσταση. Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει και φέτος το θεσμό και με τη δική μας συνεισφορά να κάνει τη συμμετοχή του ταυτόσημη με την προσφορά».

Το πρόγραμμα των αγώνων πόλης παρουσίασαν σε σχετική εκδήλωση ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος και Βασίλης Σεβαστής αντίστοιχα, καθώς και η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου. Χαιρετισμό απηύθυναν και εκπρόσωποι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης των 6 πόλεων που θα πραγματοποιηθεί το RUN GREECE, οι οποίοι έδειξαν με την παρουσία της και τις τοποθετήσεις τους ότι αγκαλιάζουν με μεγάλη χαρά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες .

RUN GREECE 3
Ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς Γιώργος Τσαπρούνης, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού  Κυριακή Γιαννακίδου και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης.
Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here