Αρχική Τεχνολογία Οι Έλληνες Robot Masters κατέκτησαν την πρώτη θέση

Οι Έλληνες Robot Masters κατέκτησαν την πρώτη θέση

0
Διαφήμιση

Θρίαμβος για τον όμιλο ρομποτικής του Γυμνασίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής της FLL Greece! Οι μαθητές της Ρομποτικής Ομάδας του Γυμνασίου μας (Robot Masters) Σταύρος Κατσιμάνης, Δημήτρης Μπουφίδης, Γιώργος Μπουφίδης και Κατερίνα και Ερασμίνη Μπουφίδου θριάμβευσαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής “First Lego League”, που πραγματοποιήθηκε στις 8, 9 Μαρτίου στο NOESIS.

Συγκεκριμένα, κατέκτησαν την 1η θέση στο Robot Game και τη 2η θέση στη γενική κατάταξη, παίρνοντας και το εισιτήριο για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Ισπανίας.

Με υπεύθυνο προπονητή τον κ. Δ. Μπουφίδη, η ομάδα μας προετοιμάστηκε με συλλογικό πνεύμα, με ομοψυχία, με υψηλό αίσθημα καθήκοντος και “επαγγελματισμού” για μήνες και κατασκεύασε ένα ρομπότ, το οποίο αντιμετωπίζει φυσικές καταστροφές. Αυτό που έζησαν τα παιδιά ήταν μια απίστευτη εμπειρία ζωής, που τα ενθαρρύνει στον “καλόν” αγώνα, στην ευγενή άμιλλα, στην επιμονή της προσπάθειας, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και η οποία αποτελεί δικαίωση των κόπων τους.

Διαφήμιση