Αρχική Ειδήσεις Νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων ανακοίνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων ανακοίνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

0
Διαφήμιση

Tην ανανέωση του προγράμματος «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» έως τον Σεπτέμβριο του 2014 και την επέκτασή του σε 13 επιπλέον Δήμους ανακοίνωσε σήμερα το Κέντρο. Ειδικότερα, τους επόμενους μήνες το «Ταξίδι προς το ΚΠΙΣΝ» θα επισκεφτεί τους Δήμους Αλίμου, Αμαρουσίου, Κορωπίου, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Μεταμόρφωσης, Νίκαιας-Ρέντη, Πειραιά, Πεντέλης, Περιστερίου, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Σαρωνικού και Σπάτων-Αρτέμιδος.

Η δεύτερη φάση του προγράμματος «Ταξίδι προς το ΚΠΙΣΝ» περιλαμβάνει τις εξής ανανεωμένες δράσεις: Παραστάσεις της «Όπερας της Βαλίτσας» από την Εθνική Λυρική Σκηνή με το έργο «Ντον Τζοβάννι» του Μότσαρτ. Κινηματογραφικό εργαστήριο για τη δημιουργία ερασιτεχνικών ταινιών. Οργανωμένες ξεναγήσεις των δημοτών στο Κέντρο Επισκεπτών και το εργοτάξιο του ΚΠΙΣΝ. Υλοποίηση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος με τον τίτλο «Από τον Δήμο μου στο ΚΠΙΣΝ»

Οι νέες εκδηλώσεις του προγράμματος ξεκινούν σήμερα, από τον Δήμο Περιστερίου, όπου το έργο «Ντον Τζοβάννι» του Μότσαρτ θα παρουσιαστεί στο κοινό, με τη μορφή της «Όπερας της Βαλίτσας», από την Ελληνική Λυρική Σκηνή.

Διαφήμιση