Αρχική Ειδήσεις BMW – Schneider Electric: Φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκίνητου στο σπίτι!

BMW – Schneider Electric: Φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκίνητου στο σπίτι!

0
Διαφήμιση

Η BMW, στο πλαίσιο της διαμόρφωση μιας πρωτοποριακής στρατηγικής για την ηλεκτροκίνηση και τα αυτοκίνητα της σειράς i, προχώρησε στη σύναψη μιας συμφωνίας για μακροχρόνια συνεργασία με τη Schneider Electric και τον πάροχο προηγμένων υπηρεσιών και λύσεων ηλεκτροκίνησης, ‘The Mobility House’ (TMH). Στη συμφωνία συνεργασίας περιλαμβάνεται ο έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης στο σπίτι ή στο γραφείο των κατόχων ενός ηλεκτροκίνητου BMW i, η προμήθεια και η εγκατάσταση του επιτοίχιου σημείου φόρτισης, καθώς επίσης η συντήρηση του εξοπλισμού και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Έτσι, οι μελλοντικοί κάτοχοι μιας BMW i3 ή μιας BMW i8 θα μπορούν να συνδέουν και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους εύκολα και γρήγορα, στο γκαράζ του σπιτιού ή του γραφείου τους.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Schneider Electric βοηθά τη BMW να ξεπεράσει το εμπόδιο της έλλειψης εύχρηστων και λειτουργικών σταθμών φόρτισης, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να φορτίζει το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο μέσα στο δικό του χώρο. Η BMW i3, το πρώτο αυτοκίνητο της αγοράς που έχει σχεδιαστεί εξαρχής ως ηλεκτρικό, παρουσιάστηκε ήδη εντός του 2013.

Όπως μας εξηγεί ο κ. Αλέξανδρος Ευθυμίου, Head of Product Management for Electric Powertrain Modular Systems and After-Sales της BMW, «Με την BMW i, υιοθετούμε μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία ηλεκτροκίνησης, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στην πώληση μιας ηλεκτροκίνητης BMW i3.

Έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά πιλοτικές δοκιμές ηλεκτρικών οχημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο, ακούσαμε τους πελάτες μας με πολλή προσοχή, και είμαστε πλέον σε θέση να τους προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών ‘360° Electric’, ευθύς αμέσως μόλις παρουσιαστεί επίσημα η BMW i3. Το πακέτο περιλαμβάνει λύσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του μελλοντικού κατόχου ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου BMW.

Η εγκατάσταση των ιδιωτικών σημείων φόρτισης για τις BMW i3 και i8 θα πρέπει να γίνεται με υψηλά επαγγελματικά standards, καθώς θεωρούμε ότι αποτελεί κλειδί για την επιτυχή προώθηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην αγορά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Schneider Electric και η The Mobility House, οι δύο πλέον καταξιωμένοι παίκτες στην παγκόσμια αγορά της ηλεκτροκίνησης, βρίσκονται δίπλα μας και μας βοηθούν να υλοποιήσουμε τη στρατηγική μας».

Διαφήμιση