Αρχική Τεχνολογία Οι επιφάνειες χαλκού ανάμεσα στα υλικά κορυφαίας αντιμικροβιακής τεχνολογίας

Οι επιφάνειες χαλκού ανάμεσα στα υλικά κορυφαίας αντιμικροβιακής τεχνολογίας

0
Διαφήμιση

Σε έγγραφο που δημοσίευσε το Ινστιτούτο ECRI, με τίτλο: “Λίστα των 10 καλύτερων τεχνολογιών από κορυφαία στελέχη νοσοκομείων” για το 2014 τονίστηκε η σημασία του αντιμικροβιακού χαλκού. Ο πρωταρχικός στόχος δημιουργίας του συγκεκριμένου εγγράφου, είναι η επεξήγηση των νέων τεχνολογιών, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους υπεύθυνους των νοσοκομείων να βελτιώσουν τον σχεδιασμό τοποθέτησης των κεφαλαίων τους για το 2014.

Ένα από τα θέματα που παρουσιάστηκαν στη δημοσίευση, ήταν η χρήση των επιφανειών χαλκού στις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Αρχικά, έγινε ανάλυση των κινδύνων που σχετίζονται με την ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Ακολούθησε μία τοποθέτηση σχετικά με τις επιφάνειες αντιμικροβιακού χαλκού, παρέχοντας επιστημονικά στοιχεία και σχόλια σχετικά με το πώς η στρατηγική χρήση των επιφανειών αντιμικροβιακού χαλκού μπορεί να συνεισφέρει θετικά στις υπηρεσίες υγείας.

Τα συμπεράσματα του Ινστιτούτου ECRI, προήλθαν από τη χρήση στοιχείων του δοκιμαστικού πρωτόκολλου του Οργανισμού Προστασίας Περιβάλλοντος της Αμερικής (EPA) – τμήμα του Υπουργείου Άμυνας, που χρηματοδότησε την κλινική έρευνα καθώς και μία χρηματοδοτούμενη κλινική δοκιμή από το Πρακτορείο για την Φροντίδα Υγείας, Έρευνας και Ποιότητας (AHRQ), η οποία υλοποιείται στη Σχολή Μηχανικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών του Πανεπιστημίου UCLA της Αμερικής.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here