Αρχική Ειδήσεις «Ο Τύπος στην Ψηφιακή Εποχή» σε ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης

«Ο Τύπος στην Ψηφιακή Εποχή» σε ημερίδα της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης

0
Διαφήμιση

Η Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης (ΓΓΜΕ) διοργανώνει ημερίδα με θέμα ‘Ο Τύπος στην Ψηφιακή Εποχή’, με στόχο την ανάδειξη των εξειδικευμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζει τη σημερινή εποχή ο Περιφερειακός Τύπος στην Ελλάδα και των προοπτικών που διανοίγονται από τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης – Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα) την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου και οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις 9:30 έως τις 16:15. Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος.

Στην εκδήλωση, κατά την οποία θα γίνει, μεταξύ άλλων, παρουσίαση των νέων τεχνολογιών σχεδιασμού εκτύπωσης και θα συζητηθούν ζητήματα εκπαίδευσης, marketing και νέων πηγών χρηματοδότησης, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των Ενώσεων Περιφερειακού Τύπου, εταιρειών ψηφιακής τεχνολογίας, καθηγητές Πανεπιστημίου, καθώς και εκπρόσωπος περιφερειακού εντύπου της Νορβηγίας, το οποίο απέσπασε το Ευρωπαϊκό Βραβείο της Χρονιάς στην κατηγορία των τοπικών εφημερίδων του σημαντικού θεσμού EuropeanNationalAwards.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι «Περιφερειακός Τύπος: Εμπειρία και Προοπτικές στην Ψηφιακή Εποχή», «Νέες Τεχνολογίες στην Υπηρεσία του Τύπου» και «Διεθνής Εμπειρία, Σύγχρονες Πρακτικές & Νέες Πηγές Χρηματοδότησης». Τις εργασίες της ημερίδας μπορεί κανείς να παρακολουθήσει σε livestreaming μέσα από τον δικτυακό τόπο του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (http://www.amna.gr).


Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here