Αρχική Ειδήσεις Ο Τουρισμός στο επίκεντρο Κεφαλογιάννη με τους πρέσβεις των αραβικών κρατών

Ο Τουρισμός στο επίκεντρο Κεφαλογιάννη με τους πρέσβεις των αραβικών κρατών

0
Διαφήμιση

Θέματα θεωρήσεων εισόδου (visa) στην Ελλάδα από τις αραβικές χώρες, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τους πρέσβεις των αραβικών κρατών, στην κατοικία του Πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα κ. Rayed Krimly.

Η υπουργός Τουρισμού τόνισε τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την παροχή διευκολύνσεων στην έκδοση visa αναφορικά με τους «επισκέπτες καλής πίστης» και κάλεσε τους Άραβες να επισκεφτούν την Ελλάδα.

Επίσης συζητήθηκαν οι δυνατότητες απ ευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Αθήνας με τα αραβικά κράτη. Γεγονός που θα είχε θετική επίδραση στην τόνωση των τουριστικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και των αραβικών κρατών.

Υπό συζήτηση τέθηκε και το ενδεχόμενο συνάντησης στην Αθήνα, των υπουργών τουρισμού της Ε.Ε και των αραβικών κρατών, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε.

Από την πλευρά του ο Πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας κ. Rayed Krimly έκανε ειδική αναφορά στις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν αναπτυχτεί μεταξύ του αραβικού κόσμου και της Ελλάδας και ευχαρίστησε την κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη για την επίσκεψη της στην Σαουδική Αραβία.  

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here