Αρχική Ειδήσεις Εξαγωγές ελαιολάδου, η πρόκληση του ελληνικού ελαιολάδου

Εξαγωγές ελαιολάδου, η πρόκληση του ελληνικού ελαιολάδου

0
Διαφήμιση

Στο πλαίσιο της 6ης ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2014, Μεσογειακής έκθεσης ελιάς και ελαιολάδου, η επιτυχημένη έκθεση στην Ελλάδα για την ελιά και το ελαιόλαδο πραγματοποιεί σε συνδυασμό με το 6ο ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2014-διαγωνισμό Ελαιολάδου. Ο διαγωνισμός 6ο ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2014 έχει δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος είναι ο διαγωνισμός Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου (Ισχυρής, Μέτριας και Ελαφράς έντασης Φρουτώδους).

Το δεύτερο σκέλος είναι για την ανάδειξη της καλύτερης Συσκευασίας Τυποποιημένου Ελαιολάδου (Περιέκτης, Καινοτομία, Συνολική Εικόνα, Ετικέτα). Το Πανελλήνιο Συνέδριο πραγματοποιείται 8 – 9 Μαρτίου, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, Ελληνικό-Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν δηλώσουν συμμετοχή και να ενημερωθούν από ειδικούς με προτάσεις, ιδέες, προοπτικές για αύξηση των εξαγωγών τους. Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία, παραγωγό, τυποποιητή, έμπορο ελαιολάδου. Μέσα από αυτό θα ανοχτεί μια καινούργια προοπτική και για την δική τους εταιρεία. Θα ακούστούν νέες προτάσεις για άμεση εφαρμογή στην δική τους επιχείρηση. Κόστος συμμετοχής 30 ευρώ/ημέρα (10:00 πμ – 19:00 μμ)

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ.: 210 7568888,  info@eleotexnia.gr

Διαφήμιση