Αρχική Ειδήσεις Airfasttickets: Η πρώτη εταιρία στον τουρισμό που δέχεται bitcoins

Airfasttickets: Η πρώτη εταιρία στον τουρισμό που δέχεται bitcoins

0

Η AirFast Tickets η εταιρία online τουρισμού που έχει γίνει γνωστή για την παροχή των καλύτερων ταξιδιωτικών προτάσεων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεσή της να δέχεται bitcoins, το νέο ψηφιακό νόμισμα που επιτρέπει τις άμεσες πληρωμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Airfasttickets είναι το πρώτο πρακτορείο ταξιδιωτικών κρατήσεων τόσο σε Η.Π.Α. όσο και σε Ευρώπη, που δέχεται bitcoins.

Κυκλοφορώντας στην αγορά το 2009, το Bitcoin απέσπασε γρήγορα την προσοχή εξαιτίας της αποδοχής του από πολύ γνωστές εταιρίες, οι οποίες προσφέρουν στους καταναλωτές την επιλογή να πληρώνουν χρησιμοποιώντας το. Η λίστα των ηλεκτρονικών καταστημάτων που το έχουν ήδη συμπεριλάβει περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, όπως τα Amazon, e-bay, zappos.com – μέσω snapCard – Overstock.com, ακόμα και τη Virgin Galactic. Με τη σειρά της, η Airfasttickets επεκτείνει ακόμα περισσότερο το εύρος των συναλλαγών του bitcoin, καθώς είναι η μόνη εταιρία σε Ευρώπη και Η.Π.Α. που επιτρέπει στους πελάτες της να πραγματοποιούν κρατήσεις ξενοδοχείων και αγορές αεροπορικών/ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μέσω bitcoins.

Όπως αναφέρει ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κος Νικόλαος Κοκλώνης. «Πλέον, κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα στον ταξιδιώτη από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμπειρίας του, τη διαδικασία της κράτησης».

Υπενθυμίζουμε ότι πολύ σύντομα θα μπορείτε να αγοράσετε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και να πραγματοποιείτε κρατήσεις σε ξενοδοχεία χρησιμοποιώντας bitcoins μέσω της ιστοσελίδας www.airfasttickets.gr αλλά και «κατεβάζοντας» το iOS application της AirFastTickets.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here