Αρχική Ειδήσεις 5 σημάδια ότι έχετε βγει εκτός πορείας

5 σημάδια ότι έχετε βγει εκτός πορείας

0
Διαφήμιση

Αισθάνεστε ότι έχετε βαλτώσει, ότι έχετε κολλήσει σε ένα σημείο και δεν μπορείτε να προχωρήσετε; Υπάρχουν κάποιες στιγμές που αισθανόμαστε εκτός πορείας, ότι έχουμε βγει έξω από αυτόν τον δρόμο που θέλαμε να ακολουθήσουμε.

Αυτή η αγωνία είναι ένα συναίσθημα που όλοι έχουμε βιώσει κάποια στιγμή και κανείς δεν μπορεί να σας πει με σιγουριά ότι έχετε βγει εκτός πορείας. Η εμπειρία, ωστόσο, λέει ότι υπάρχουν κάποιοι απλοί τρόποι για να ελέγξετε μόνοι σας που βρίσκεστε σε σχέση με αυτά που θέλετε.

1.Σαμποτάρετε τον εαυτό σας

Τρώτε πολύ, πίνετε πολύ, υπερκαταναλώνετε, ή γενικότερα έχετε μια υπερβολή σε ό, τι κάνετε. Άσχετα με το τι είναι αυτό στο οποίο υπερβάλετε η τάση και μόνο αποτελεί ένα σημάδι ότι είστε εκτός ισορροπίας. Δείτε την υπερβολή σας ως ένα σημάδι ότι έχετε βγει εκτός, ότι χρειάζεστε μια αλλαγή.

2. Έλλειψη συγχρονισμού

Όλοι λατρεύουμε τις μέρες εκείνες που τα πράγματα απλά γίνονται, σχεδόν ρέουν από μόνα τους. Βρίσκετε εύκολα το κατάλληλο τραγούδι, το κατάλληλο ρούχο, συναντάτε τον κατάλληλο άνθρωπο.

Ο καθένας έχει τα δικά του σημάδια. Όταν είστε εκτός .ροής, η ενέργεια αυτή σταματά και όλα γίνονται δύσκολα.

3. Το σπίτι είναι ακατάστατο

Το σπίτι μας είναι ένας καθρέφτης της ζωής μας. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας. Είναι ακατάστατο, θέλει συμμάζεμα ή απλά ένα καλό καθάρισμα; Βέβαια, και το αντίθετο είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Μήπως είναι υπερβολικά καθαρό και συμμαζεμένο σε σημείο νεύρωσης; Η κατάσταση του σπιτιού σας μπορεί να σας δείξει ξεκάθαρα σε τι «φάση» είστε.

4.Συνεχής φόβος και αγωνία

Έχετε συνεχώς άγχος για τα χρήματα, για την δουλειά σας, ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Ο φόβος προσελκύει φόβο. Σταματήστε το πριν μπείτε σε έναν φαύλο κύκλο. Αντισταθείτε και αναλάβετε δράση.

5. Αρρωσταίνετε συχνά

Πολλές φορές ο σωματικός πόνος είναι ένα «καμπανάκι» ότι κάτι δεν πάει καλά. Η σωματοποίηση των προβλημάτων μας είναι ένας τρόπος που τραβάει την προσοχή μας για να διαπιστώσουμε τι είναι αυτό που μας ενοχλεί πραγματικά.

Διαφήμιση