Αρχική Ειδήσεις 3 συμβουλές για να βρείτε το κατάλληλο ταίρι!

3 συμβουλές για να βρείτε το κατάλληλο ταίρι!

0

Ο φόβος για το άγνωστο είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης, το ίδιο και ο φόβος να μείνει κανείς μόνος του. Αλλά το κύριο φταίξιμο που είναι κανείς μόνος του είναι κυρίως δικό του.

Αφήστε τις τοξικές σχέσεις σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε και βρείτε αυτόν που θα εμπιστευτείτε, θα σας ικανοποιήσει και θα σας αγαπήσει.

Ακολουθείστε τρεις απλές συμβουλές και βρείτε κάποιον που είναι όσο καταπληκτικός είστε κι εσείς.

  1. Αγαπήστε τον εαυτό σας

Δεν θα βρείτε κανέναν ιδανικό σύντροφο αν δεν είστε ήρεμες και αν δεν έχετε ξεμπερδέψει με το παρελθόν. Δεν θα βρείτε έναν άνθρωπο με αυτοπεποίθηση αν είστε «παγωμένη» από το άγχος και την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε, να ισορροπήσετε και να αποκτήσετε αυτογνωσία.

Μην αγχώνεστε για να αποκτήσετε τους τέλειους κοιλιακούς ή για να κάνετε μεγάλη καριέρα αν απλά αυτά δεν σας ταιριάζουν. Επικεντρωθείτε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και αγαπήστε τον γι’ αυτό που είστε.

     2 . Εκφράστε τις ανάγκες σας

Μερικοί άνθρωποι θέλουν να τους το λες με sms κάθε μέρα. Άλλοι χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους. Κάποιοι έχουν απαίτηση ο σύντροφός τους να σχεδιάζει συνέχεια εκπλήξεις. Όλες αυτές οι ανάγκες είναι  δικαιολογημένες. Αλλά ο σύντροφός σας δεν είναι υποχρεωμένος να τις γνωρίζει αν δεν τις πείτε.

Εντάξει, μην το κάνετε από το πρώτο ραντεβού, αλλά αν νιώσετε ότι τα πράγματα πάνε καλά απλά εκφραστείτε, ρωτήστε τον τι του αρέσει και μοιραστείτε και τα δικά σας θέλω.

  1. Βάλτε ψηλά τον πήχη

Οι νέες γνωριμίες και τα ραντεβού μπορεί να σας κούρασαν και να σας αποθάρρυναν. Είναι πολύ δελεαστικό να βγαίνει κάποιος με έναν ωραίο άντρα, ή μια ωραία γυναίκα. Αλλά δεν χρειάζεται να χάνετε τον χρόνο σας με ανθρώπους που δεν σας καλύπτουν. Δεν χρειάζεται να βγαίνετε με κάποιον που θα ακυρώσει την τελευταία στιγμή, που δεν είναι συνεπής ή που νιώθετε ότι δεν σας υπολογίζει γιατί είναι όμορφος. Δεν χρειάζεται να βγείτε με μια γυναίκα μόνο και μόνο επειδή είναι χαριτωμένη και να αγνοήσετε το γεγονός ότι δεν έχετε τίποτα κοινό, ή ότι μιλάει συνεχώς επικριτικά για όλους και για όλα.

Δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε επειδή φοβάστε μήπως μείνετε μόνοι σας. Απλά αναρωτηθείτε, ποια θα ήταν η επιλογή σας αν δεν ήσασταν φοβισμένος.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here