Αρχική Θεραπείες Το Χιούμορ στη Μεταμόρφωση της Ζωής μας και στην Ψυχοθεραπεία

Το Χιούμορ στη Μεταμόρφωση της Ζωής μας και στην Ψυχοθεραπεία

0
Διαφήμιση

Την έναρξη των δραστηριοτήτων του Ελληνικού Δικτύου του Gestalt Institute of San Francisco, γνωστοποίησε η οργανωτική ομάδα για την Ελλάδα του GestaltInstitute of SanFrancisco με αρχής γενομένης το βιωματικό σεμινάριο «Το χιούμορ στη μεταμόρφωση της πραγματικότητας μας και στην ψυχοθεραπεία» που θα πραγματοποιήσει ο ιδρυτής και διευθυντής του,Morgan Goodlander,την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου στις 20.00 θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τον Morgan και να γελάσετε μαζί του, στη δίωρη παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στη Βασ. Σοφίας 51 στην Αθήνα.

Ο Morgan έχει πραγματικό χάρισμα στο να αναδεικνύει τη θετική πλευρά που υπάρχει ακόμα και σε καταστάσεις που αρχικά φαίνονται μόνο δύσκολες και δυσάρεστες. Χρησιμοποιεί το χιούμορ με σεβασμό και ενσυναίσθηση και μέσα από μία πολύ ευχάριστη και θεραπευτική διαδικασία, μας φέρνει πιο κοντά με τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας.

«Ελάτε να γελάσετε μαζί μας και να ανακαλύψετε μία νέα δυναμική των πραγμάτων κι έναν τρόπο για να εμπνευστείτε και να εμπνεύσετε τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύετε και αυτούς που αγαπάτε!» σημειώνουν οι συντελεστές του βιωματικού σεμιναρίου.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Η ημερομηνία έγκαιρης εγγραφής κλείνει την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου.

Διαφήμιση