Αρχική Ειδήσεις Δωρεάν εκπαίδευση στα Social Media από την OTE Academy

Δωρεάν εκπαίδευση στα Social Media από την OTE Academy

0
Διαφήμιση

Tη δυνατότητα να εκπαιδευτούν δωρεάν στη χρήση των Social Media προσφέρουν σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα η OTE Academy και η XPLAIN, κορυφαία εταιρεία στο χώρο του Content Marketing. Για το σκοπό αυτό, σχεδιάστηκε ένα εξειδικευμένο Workshop, με σκοπό να βοηθήσει τα στελέχη των Μ.Κ.Ο. να κατανοήσουν και να αξιοποιήσουν τη δυναμική του SocialWeb.

Τα Social Media προσφέρουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις τη δυνατότητα να έρθουν κοντά στο ευρύ κοινό και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο, ενεργοποιώντας τον να συμμετάσχει σε κοινωφελείς δράσεις. Το συγκεκριμένο Workshop θα δώσει τη δυνατότητα στις Μ.Κ.Ο., μέσα από πρακτική γνώση, επιτυχημένα casestudies και εξειδικευμένες συμβουλές, να αποκομίσουν ιδέες και εφόδια για να δρομολογήσουν άμεσα και αποτελεσματικά τη συνολική παρουσία τους στα Social Media.

ΗOTEAcademy και η XPLAIN έχουν δημιουργήσει μια σειρά εξειδικευμένων εργαστηριών για επαγγελματίες με τίτλο “From Social Media to Social Business”. Τα εργαστήρια σχεδιάστηκαν ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες διαφορετικών αγορών (industries), προσεγγίζοντας τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε μίας. Ήδη ο 1ος κύκλος Social Media Work shops για επαγγελματίες έχει ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία.

Το ειδικά σχεδιασμένο για M.K.O. Workshop“From Social Media to Social Business” θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 17:00 στην ΟΤΕAcademy (Πέλικα& Σπάρτης 1, Μαρούσι). Οι ενδιαφερόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω facebookστο σύνδεσμο “From Social Media to Social Business” είτε μέσω e-mail στο oteacademy@oteacademy.gr.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροH παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: εκτιμήσεις ότι τα χειρότερα πέρασαν- αναλυτικά τα μέτρα στήριξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ