Αρχική Ειδήσεις Χριστούγεννα με την Fair Trade Hellas

Χριστούγεννα με την Fair Trade Hellas

0
Διαφήμιση

Αίτημα του κινήματος Fair Trade υπήρξε ανέκαθεν η υπεύθυνη αγορά και όχι η τυφλή κατανάλωση. Έχοντας συναίσθηση της πραγματικότητας στον τόπο μας και βαδίζοντας προς μέρες γιορτινές, η ομάδα της Fair Trade Hellas προτείνει φέτος τα Χριστούγεννα δώρα – σκέψεις που θα κάνουν όχι μόνο τους αγαπημένους σας να χαμογελάσουν αλλά και ανθρώπους από όλον τον κόσμο που απαιτούν εργασία με αξιοπρεπείς συνθήκες.

Ανάμεσά τους οι διάσημες πλέον κουκλίτσες των Mayas, που προστατεύουν τα όνειρά σας, οι χρωματιστές σαπουνόπετρες από την Κένυα με χαραγμένα μηνύματα φιλίας ή αγάπης, αρωματικά sticks από την Ινδία, στολίδια από το Περού, αλουμινένια αντικείμενα από το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανακύκλωσης στη Μαδαγασκάρη, κοσμήματα εξωτικά καθώς και απολαυστικές σοκολάτες, αρωματικοί καφέδες, μπαχαρικά, ζυμαρικά με κινόα, μάνγκο σε φέτες και άλλα λαχταριστά για τους λάτρεις των γεύσεων.

Προτάσεις που ξεκινούν από δύο ευρώ και μπορούν να κάνουν μία χριστουγεννιάτικη σκέψη ουσιαστική: γιατί τι πιο όμορφο από το δώρο που δίνει χαρά σ’ αυτόν που το χρησιμοποιεί και αξιοπρέπεια σ’ αυτόν που το κατασκεύασε.

Κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να επισκεφθεί το μη κερδοσκοπικό κατάστημα στη Βεϊκου 2, Ακρόπολη καθώς και για παραγγελίες εκτός Αθηνών στο mail shop@fairtrade.gr (210 3614070)

Διαφήμιση