Αρχική Ειδήσεις Το πρώτο ελληνικό γραμματόσημο της ψηφιακής εποχής από τα ΕΛΤΑ

Το πρώτο ελληνικό γραμματόσημο της ψηφιακής εποχής από τα ΕΛΤΑ

0
Διαφήμιση

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, καινοτομούν! Εισάγουν τώρα το φυσικό γραμματόσημο στην ψηφιακή εποχή! Στη νέα σειρά γραμματοσήμων που κυκλοφορεί σήμερα, 2 Δεκεμβρίου, με τίτλο «Από το φυσικό στο ψηφιακό ταχυδρομείο», απεικονίζεται για πρώτη φορά σε ελληνικό γραμματόσημο γραμμωτός κώδικας τεχνολογίας δύο διαστάσεων (QRC).

Σκανάροντας το γραμματόσημο της κλάσης €0,72, συνδέεστε με το εταιρικό site των ΕΛΤΑ κι έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο όλες τις πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Διευθύνσεις καταστημάτων, ωράριο λειτουργίας και παροχή υπηρεσιών e-shop.

Επιχειρώντας ηγετικά σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό, σε μια αγορά ουσιαστικά απελευθερωμένη και με οξείς οικονομικές πιέσεις, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επιλέγουν να επενδύσουν στο μέλλον, σε τεχνολογικές υποδομές, υπηρεσίες και εξοπλισμούς νέας γενιάς,   με στόχο την μετάβαση του ταχυδρομείου στην επόμενη μέρα. Το ψηφιακό ταχυδρομείο είναι πλέον ανάγκη επιτακτική και η ελληνική ταχυδρομική επιχείρηση δεν θα μπορούσε παρά να ενσωματώσει τις σύγχρονες τεχνολογικές επιταγές, με στόχο την επίτευξη της ανταγωνιστικότητας και της μέγιστης δυνατής απόδοσης των υπηρεσιών.

Στο πνεύμα αυτό κινείται η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων που κυκλοφόρησε από τα ΕΛΤΑ στις 2 Δεκεμβρίου 2013 με τίτλο «Από το φυσικό στο ψηφιακό Ταχυδρομείο».

Όλα τα Φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού, 100 38 ΑΘΗΝΑ) και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ. και τα Τευχίδια, που θα αποσυρθούν την 1η Δεκεμβρίου 2014.

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένα γραμματόσημα της σειράς που να καλύπτουν την πρώτη μονάδα βάρους εσωτερικού, σήμερα 0,72 €.

Διαφήμιση