Αρχική Ειδήσεις Οι 5 δημοφιλέστεροι προορισμοί Χριστουγέννων για τους Έλληνες

Οι 5 δημοφιλέστεροι προορισμοί Χριστουγέννων για τους Έλληνες

0
Διαφήμιση

Τους πέντε δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη για φέτος τα Χριστούγεννα παρουσίασε η εταιρεία Travelplanet24. Και φέτος, όπως φαίνεται οι Έλληνες κυνηγούν «παραδοσιακά» χιονισμένα Χριστούγεννα γι’ αυτό και επιλέγουν χειμερινούς προορισμούς της Κεντρικής Ευρώπης. Οι κρατήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για την περίοδο 20 Δεκεμβρίου με 3 Ιανουαρίου μέσα από την ιστοσελίδα της Travelplanet24, ανέδειξαν τις πόλεις της Κεντρικής Ευρώπης ως τις πιο δημοφιλείς.

Για ακόμη μια χρονιά στους πιο δημοφιλείς προορισμούς περιλαμβάνονται τρεις από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις, το Λονδίνο, το Μόναχο και η Βιέννη όπου με τις διάσημες χριστουγεννιάτικες αγορές τους βάζουν στο εορταστικό κλίμα και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Πρώτη σε κρατήσεις ανέρχεται η πόλη της Λάρνακας δεδομένου ότι πολλοί Κύπριοι που ζούνε στην Ελλάδα επιστρέφουν στην πατρίδα τους για οικογενειακές Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Ακόμη, η Κωνσταντινούπολη παραμένει μια πόλη που οι Έλληνες προτιμούν να επισκέπτονται όλο το έτος καθώς είναι ένας οικονομικός προορισμός ιδανικός για ολιγοήμερες αποδράσεις.

Η μέση τιμή του εισιτηρίου για την ταξιδιωτική περίοδο 20.12 έως 03.01 φαίνεται να έχει αυξηθεί από 337,5€ το 2012 στα 357,4€ φέτος. Οι ημέρες παραμονής σε κάθε προορισμό κυμαίνονται παραπάνω από 6 ημέρες και παρουσιάζουν μια μικρή αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, από 6,17 ημέρες το 2012 σε 6,52 ημέρες σήμερα.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η διάθεση για ταξίδια αυξάνεται όσο και η όρεξη για «Xmas Τρέλα»! Στην Travelplanet24, η διάθεση να χαρίσει δώρα είναι διάχυτη και φέτος, γι’ αυτό σχεδίασε ένα μοναδικό διαγωνισμό για τους χρήστες της. Κλείνοντας κανείς το ταξίδι του, μέσα από την ιστοσελίδα www.travelplanet24.com, λαμβάνει αυτόματα συμμετοχή για την μεγάλη κλήρωση με δώρο 2000€ σε μετρητά! Η ισχύς του διαγωνισμού αφορά την ταξιδιωτική περίοδο 20.12.13 έως 03.01.14.

Διαφήμιση