Αρχική Ειδήσεις Γ. Μανιάτης: αποκτούν και πάλι ρεύμα 4.000 νοικοκυριά

Γ. Μανιάτης: αποκτούν και πάλι ρεύμα 4.000 νοικοκυριά

0
Διαφήμιση

Έως αύριο συνολικά 4.000 νοικοκυριά βγαίνουν από το σκοτάδι καθώς ολοκληρώνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, η διαδικασία επανασύνδεσης του ρεύματος από τη ΔΕΗ.

 Στο περιθώριο της Συνόδου των Υπουργών Ενέργειας της Ε.Ε. που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, έκανε γνωστό ότι η ΔΕΗ έως σήμερα, έχει ήδη επανασυνδέσει το ηλεκτρικό ρεύμα σε 2.000 σπίτια και μέχρι αύριο θα έχουν επανασυνδεθεί άλλες 2.000, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνσή τους.

Ο υπουργός ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες και τα μέτρα που αποφασίστηκαν και αφορούν την ηλεκτροδότηση των νοικοκυριών που ζουν πολύ κάτω από τα όρια της φτώχειας στην Ελλάδα τους ευρωπαίους εταίρους. Σύμφωνα με τον ίδιο «Κινητοποιήσαμε, μέσα σε 5 ημέρες, όλους τους φορείς και συντονίζουμε ένα πρωτόγνωρο και δύσκολο εγχείρημα. Αφήνουμε στη κρίση αυτών που δοκιμάζονται, όλους όσους, με κραυγές και λαϊκισμούς, παίζουν με την αγωνία τους. Θέλω να ευχαριστήσω την τοπική αυτοδιοίκηση, την Εκκλησία και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στις κοινωνικές και προνοιακές δομές, για την άμεση ανταπόκριση και το πολύτιμο έργο τους. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν και θα συνεχίσουν να καταβάλλουν τις επόμενες ημέρες.»

Σε ότι αφορά τη σύνοδο, ο κ. Μανιάτης ενημέρωσε τους συναδέλφους του για τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στον τομέα της Ενέργειας. «Συμφωνήσαμε ότι στην πρώτη γραμμή βρίσκεται το θέμα της καταπολέμησης της ενεργειακής φτώχειας των 50.000.000 ευρωπαίων πολιτών, ανάμεσα στους οποίους και πολλές εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚόκκινος Κατάλογος των Απειλούμενων Πουλιών 2013: άσχημα νέα για 198 είδη παγκοσμίως
Επόμενο άρθροΕνέργεια: οι προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ