Αρχική Καταστροφές Ρόδος: δυο νεαρές γυναίκες νεκρές- συνεχίζονται οι έρευνες για τον καθηγητή

Ρόδος: δυο νεαρές γυναίκες νεκρές- συνεχίζονται οι έρευνες για τον καθηγητή

0
Διαφήμιση

Νεκρή στην παραλία του χωριού Κρεμαστή, πεντακόσια μέτρα από τις εκβολές του χειμάρρου, βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα η 30χρονη δασκάλα που ήταν αγνοούμενη από χθες το απόγευμα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου.

 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των αρχών για να εντοπιστεί και ο 50χρονος καθηγητής που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο ενώ αργά χθες το βράδυ σε γέφυρα άλλου χειμάρρου στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε πνιγμένη μία 35χρονη γυναίκα τα στοιχεία της οποίας εξακολουθούν να παραμένουν άγνωστα.

Οι κάτοικοι στα μέρη που επλήγησαν κάνουν λόγο για βιβλική καταστροφή και είναι ενδεικτικό ότι πολλές περιοχές του νησιού έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Συνεχείς είναι οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση. Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τουλάχιστον 260 κλήσεις για παροχή βοήθειας και απάντληση υδάτων.

Παράλληλα, υπάρχουν φόβοι για νέες καταστροφές καθώς οι προβλέψεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Έρευνες

Η εκπαιδευτικός που βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Κρεμαστής επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με έναν 50χρονο συνάδελφό της, του οποίου η τύχη αγνοείται. Έρευνες για τον εντοπισμό του πραγματοποιούν άνδρες του Λιμενικού, της ΕΜΑΚ και δύτες, ενώ από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής.

Στο αυτοκίνητό τους επέβαινε ακόμη ένας συνάδελφός τους, ο οποίος πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα και να σωθεί. 

Η 35χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Ιαλυσό δεν οδηγούσε αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Ροδιακή, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι βρέθηκε στο σημείο κοντά στο ποτάμι με τα πόδια και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της βροχής.

Διαφήμιση