Αρχική Καταστροφές Ρόδος: αυξάνεται ο αριθμός των αγνοούμενων

Ρόδος: αυξάνεται ο αριθμός των αγνοούμενων

0
Διαφήμιση

Αυξάνεται ο αριθμός των αγνοούμενων στη Ρόδο καθώς όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι, ο αρχές αναζητούν τα ίχνη δυο ανδρών. Πρόκειται για τον σύζυγο της 40χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή στη περιοχή των Μαριτσών- Παστίδας.

 Ο απολογισμός της βιβλικής καταστροφής που υπέστη το νησί είναι τραγικός, καθώς δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τη Ρόδο. Μία 27χρονη εκπαιδευτικός εντοπίστηκε νεκρή το Σάββατο στη θαλάσσια περιοχή της Κρεμαστής, ενώ άλλη μία γυναίκα, περίπου 40 ετών, ανασύρθηκε νεκρή την Παρασκευή στην περιοχή των Μαριτσών-Παστίδας.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι του Σαββάτου, οι αρχές αναζητούν τα ίχνη δύο ανδρών. Πρόκειται για τον σύζυγο της 40χρονης γυναίκας, που εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή των Μαριτσών-Παστίδας.

Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες βρήκαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι, στην κοίτη του χειμάρρου και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του συζύγου.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 53χρονου καθηγητή Αγγλικών, ο οποίος επέβαινε, μαζί με την άτυχη 27χρονη εκπαιδευτικό, σε αυτοκίνητο το οποίο παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου της Κρεμαστής. Στις έρευνες συμμετέχει ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Super Puma, άνδρες της ΕΜΑΚ, ναυαγoσωστκό σκάφος του Λιμενικού και ομάδα δυτών.

Διαφήμιση