Αρχική Ειδήσεις Κάνε την Ιδέα σου Επιχείρηση με το COSMOTE StartUp

Κάνε την Ιδέα σου Επιχείρηση με το COSMOTE StartUp

0
Διαφήμιση

Καινοτόμες ιδέες μετατρέπονται σε αληθινές επιχειρήσεις με το COSMOTE StartUp, το πρόγραμμα που υλοποιεί η COSMOTE στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας, εσύ».

Το COSMOTE StartUp δημιουργήθηκε από την COSMOTE σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), τον φορέα επιχειρηματικότητας found.ation και την OTEAcademy. Απευθύνεται σε ανθρώπους με νέες ιδέες, οι οποίες, με τη σωστή καθοδήγηση και την υποστήριξη από ειδικούς, μπορούν να μεταμορφωθούν σε μία δυναμική επιχείρηση. Με το COSMOTE StartUp, η COSMOTE δίνει ουσιαστική ώθηση στην ελληνική επιχειρηματικότητα, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα σε ομάδες που θα ξεχωρίσουν να παρακολουθήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών διάρκειας τριών μηνών και να έρθουν σε επαφή με ελληνικές επενδυτικές εταιρείες, ιδιώτες επενδυτές και επενδυτικά σχήματα από το εξωτερικό.

Κάθε νέα ομάδα με όραμα και όρεξη για δουλειά μπορεί να καταθέσει, μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2013, την υποψηφιότητά της στο COSMOTE StartUp, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο www.cosmotestartup.gr.

Από το σύνολο των υποψηφιοτήτων που θα υποβληθούν, θα επιλεγούν οι ομάδες που θα πάρουν μέρος σε ένα ολοήμερο Selection Day. Ειδική επιτροπή θα επιλέξει τις 10 τελικές ομάδες που θα συμμετέχουν στο εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης COSMOTE StartUp διάρκειας τριών μηνών, στο πλαίσιο του οποίου θα εξελίξουν την ιδέα τους, με τη βοήθεια ενός δομημένου βιωματικού εκπαιδευτικού προγράμματος, επιλεγμένων coaches και ομιλητών με γνώση και εμπειρία σε ό,τι αφορά τα StartUps και την επιχειρηματικότητα. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με μια ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης της τελικής ιδέας σε υποψήφιους επενδυτές.

Το COSMOTE StartUp κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του Ηρακλή Παπαδόπουλου, ο οποίος, μέσα από τη σελίδα της ενέργειας «ο κόσμος μας εσύ» στο Facebook, ζήτησε από την COSMOTE να στηρίξει τους δημιουργικούς ανθρώπους και τις πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες.

– Ολοκληρωμένο τρίμηνο πρόγραμμα σπουδών και επαφές με επενδυτές 
– Κατάθεση συμμετοχών μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου

 

«Ο κόσμος μας, εσύ»: περισσότερες πληροφορίες

 

Με το πρόγραμμα «Ο κόσμος μας, εσύ» η COSMOTE δίνει στον καθένα τη μοναδική δυνατότητα να δει την ιδέα του για έναν καλύτερο κόσμο, να γίνεται πραγματικότητα. Το πρώτο βήμα πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 2011, όταν η εταιρεία κάλεσε τον κόσμο να καταθέσει τη δική του ιδέα. Περισσότεροι από 7.500 άνθρωποι ανταποκρίθηκαν, εκφράζοντας τη δική τους επιθυμία. Η πρώτη ιδέα που ξεχώρισε και έγινε πραγματικότητα το Δεκέμβριο του 2011 ήταν η επιθυμία της Μαρίας Τσιούνη για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα, στο πλαίσιο της οποίας η COSMOTE κάλυψε σημαντικές ανάγκες του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. Με τη δεύτερη ενέργεια, το «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια», σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), έγινε πραγματικότητα η ιδέα της Ηλιάνας Καραβιώτη για τη στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη. Η επιθυμία της Σόνιας Χαραλαμπίδου από τις Πρέσπες και της Δήμητρας Κουφίδου από τη Σαμοθράκη να βελτιώσουν την καθημερινότητα των ακριτικών περιοχών που κατοικούν, ήταν η αφορμή για την υλοποίηση της τρίτης ενέργειας. Η COSMOTE προχώρησε σε εργασίες αναστήλωσης και πλήρους ανακαίνισης δύο δημοτικών κτιρίων, του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού. Παράλληλα, ανακαινίστηκε πλήρως και παραδόθηκε το Πνευματικό Κέντρο στη Χώρα της Σαμοθράκης.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here