Αρχική Ειδήσεις Η σωτηρία της αγάπης είναι μεγάλο πράγμα….

Η σωτηρία της αγάπης είναι μεγάλο πράγμα….

0
Διαφήμιση

Την ευκαιρία να προσφέρουν τρόφιμα και ρούχα σε οικογένειες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη από τη συμπαράστασή μας και παράλληλα να περάσουν όμορφες και ευχάριστες στιγμές σε μια πρόωρη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα έχουν όσοι αποφασίσουν να επισκεφτούν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, από τις 16:30 έως τις 20:00, το Craftbox, Προμπονά 3, Άνω Πατήσια… Ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει να ακούσει τι δώρο θέλετε να σας φέρει και την Κατερίνα Κρις, συγγραφέα και εικονογράφο της σειράς παιδικών βιβλίων«Χμ!»

Στη χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση μπορείτε να επισκεφτείτε σταθμούς κομμωτηρίου, να κάνετε FacePainting, κατασκευή Ταράνδου, στολίδια από μανταλάκια και μαθήματα ζαχαροπλαστικής. Σας περιμένουν κληρώσεις με δώρα από την Playmobil, βιβλία από τις εκδόσεις Κέδρος, δωρεάν εισιτήρια για το Αττικό Πάρκο, μπάλες και δωροεπιταγές!!!

Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι μαζί θα ανάψουμε τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας, ακούγοντας τη χορωδία από το παιδικό σταθμό «Τα Ζαρκαδάκια», κάνοντας όλοι μια ευχή! Ζεστή σοκολάτα, μπισκότα Μιράντα Παπαδοπούλου, Cakepops και κρασί για τους γονείς θα σας γλυκάνουν και θα σας ζεστάνουν! Την ημέρα εκείνη συγκεντρώνουμε ρούχα και τρόφιμα για το Ίδρυμα Προμηθέας!

Ραντεβού το Σάββατο! Craft!

Διαφήμιση