Αρχική Ειδήσεις «Πάτα Πόδι. Η Πρόληψη Σώζει»

«Πάτα Πόδι. Η Πρόληψη Σώζει»

0
Διαφήμιση

Αυτό  είναι το σύνθημα της Πεζοπορίας και Ποδηλατοδρομίας, που διοργανώνει στην Κω, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) με συνδιοργανωτές  την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ποδηλατικό Όμιλο Κω, τους φίλους του ποδηλάτου και τον Κωακό Αθλητικό Όμιλο «Φιλίνος».

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κω και Νισύρου, του Δήμου Κώων και του Ιατρικού Συλλόγου Κω. Αφετηρία  και τερματισμός   η Πλατεία Ελευθερίας.

Αφορμή της διοργάνωσης είναι το γεγονός ότι ο Οκτώβριος έχει οριστεί ως παγκόσμιος μήνας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Σκοπός της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας είναι, αφενός να ευαισθητοποιήσει τον πολίτη για τη  σημασία που έχει η πρόληψη μέσω της διενέργειας τακτικού ετήσιου μαστολογικού  ελέγχου, αλλά και αφετέρου για να στηριχτεί το κοινωνικό έργο που προσφέρει δωρεάν το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη».

Τα έσοδα της  εκδήλωσης, θα διατεθούν  για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο για 12 συνεχή χρόνια προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, αλλά και στα μέλη των οικογενειών τους. Και για το Διεθνές Ίδρυμα Ιπποκράτη στην Κω, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τις Αρχές και τον λαό της Κω.

Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη», έχει άμεση ανάγκη οικονομικής στήριξης καθώς και αυτό έχει πληγεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την χώρα μας.

Η Πρόεδρος κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα και τα μέλη του Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας απευθύνουν έκκληση στο κοινό για συμμετοχή στην Πεζοπορία και Ποδηλατοδρομία, πράγμα που σημαίνει άμεση στήριξη στο Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη».

Η συμμετοχή στην πεζοπορία και  την ποδηλατοδρομία έχει οριστεί στο ποσό των 5 ΕΥΡΩ. Με το απόκομμαοι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος και   σε κλήρωση δώρων.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και  κατοικούν στην Αθήνα μπορούν να προμηθευτούν τα δελτία συμμετοχής από :

– Την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, Λεωφ. Κηφισίας 18 στους Αμπελοκήπους (4ος όροφος) τηλ.    &

–  Το Ακτινολογικό του  Γενικού  Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών  Γ. Γεννηματάς. Τηλ  6936 76 73 07 &  κ. Βασίλης Γεωργούντζος

–  Το Δημαρχείο Νέας Μάκρης, Τηλ 6944 75 5900 κ. Ιωάννης Παπαβασιλείου

–  Το  Giovanti Travel – Ακτή Ποσειδώνος 26, Πειραιάς  

Οι ενδιαφερόμενοι από Ρόδο, Πάτμο & Λέρο μπορούν να εγγραφούν στα παρακάτω Πρακτορεία

Rodos Ferries Services (Skevos Travel) – Ρόδος 2241022461

Apollon Travel – Πάτμος

Aegean Travel – Λέρος

Η ΕΕΜ έχει εξασφαλίσει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την BlueStarFerries από τα Λιμάνια του Πειραιά, Λέρου, Πάτμου και Ρόδου, προσκομίζοντας το δελτίο εγγραφής στην εκδήλωση.

Επίσης έχει εξασφαλίσει διαμονή και φαγητό με 20Ευρώ και 25Ευρώ ανάλογα το

ξενοδοχείο. Πληροφορίες κα Σοφία Δημοπούλου (Πρακτορείο ΚΑΡΙΣ, 6945 150 411

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν και δεν μπορούν να μεταβούν στην Κω, μπορούν να αγοράσουν το δικαίωμα της συμμετοχής.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤα βακτήρια του στόματος αποκαλύπτουν την εθνοτική μας προέλευση
Επόμενο άρθρο50% έπεσε η χρήση πετρελαίου θέρμανσης πέρυσι. Τι να περιμένουμε φέτος;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ