Αρχική Ειδήσεις Μαραθώνας: γιορτή ποδηλάτου το Σάββατο

Μαραθώνας: γιορτή ποδηλάτου το Σάββατο

0
Διαφήμιση

Μια… ποδηλατογιορτή, με εκδηλώσεις και απονομή ενός καινούργιου ποδηλάτου στον τυχερό που θα του «κληρώσει» η περιβαλλοντική ευαισθησία του, θα διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης ο Δήμος Μαραθώνα.

 

Η εκδήλωση, θέμα «Αυτοματοποιημένο Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων Δήμου Μαραθώνα» πραγματοποιείται με αφορμή την εκκίνηση της κανονικής λειτουργίας του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στον εν λόγω δήμο και αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού και στην αλληλεπίδραση των δημοτών, της ποδηλατικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινού με τη Δημοτική Αρχή. Στην εκδήλωση θα διανεμηθούν συνδρομητικές κάρτες, ενώ ένας τυχερός θα φύγει με ένα καινούργιο ποδήλατο, το οποίο θα κληρωθεί. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ποδηλατοβόλτα.

Η δράση χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο μέσω του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015». Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα εκδήλωσης προβλέπει:

 10:45 Προσέλευση/Εγγραφή/Διανομή ερωτηματολογίων & λαχνών

 11:00 Χαιρετισμός από εκπρόσωπο του Δήμου: «Παρουσίαση της  Δράσης, Πολιτικές του Δήμου για την προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου και τη βιώσιμη κινητικότητα»

11:15 «Τρόπος χρήσης, αποτελέσματα της έως τώρα χρήσης ΣΚΠ» Χαράλαμπος Σιακαντάρης, Διαχειριστής Cyclopolis ΕΠΕ

11:30 Συζήτηση/Κλήρωση Ποδηλάτου

12:00 Ποδηλατοβόλτα

Διαφήμιση