Αρχική Ειδήσεις Συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου

Συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου

0
Διαφήμιση

Μία μοναδική συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αποκλειστικά οι πελάτες ΟΤΕ, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στις 19 Σεπτεμβρίου με το φως της πανσελήνου.

Ο ΟΤΕ, χορηγός του Προγράμματος Συναυλιών στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να αποκτήσουν εισιτήρια για τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου με έκπτωση 50% φθηνότερα. Oι πελάτες ΟΤΕ μπορούν να αγοράσουν έως και τέσσερα εισιτήρια στην τιμή των 5 ευρώ ανά άτομο, απλά με την επίδειξη ενός λογαριασμού ΟΤΕ στα εκδοτήρια του Μεγάρου.

Ο κορυφαίος τραγουδοποιός, Διονύσης Σαββόπουλος, που πλέον μετρά πάνω από πενήντα χρόνια στο χώρο της μουσικής, θα παρουσιάσει τραγούδια από τη νέα του παραγωγή με όνομα «Παράξενα κι ατόφια», εμπνευσμένη από την πολυετή καριέρα του.

Πάντα δίπλα σε αξιόλογες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ο ΟΤΕ προσφέρει στους πελάτες του μία μαγευτική μουσική εμπειρία, αφού η επιθυμία τους για ξεχωριστές μουσικές βραδιές είναι για τον ΟΤΕ έμπνευση.

Διαφήμιση