Αρχική Ειδήσεις Πρεμιέρα στο hol video club για τις μοναδικές ταινίες της Hollywood Entertainment

Πρεμιέρα στο hol video club για τις μοναδικές ταινίες της Hollywood Entertainment

0
Διαφήμιση

Εκατοντάδες μοναδικές ταινίες της Hollywood Entertainment έρχονται να μαγέψουν τους λάτρεις του κινηματογράφου και να προστεθούν στη συλλογή του hol video club, που φτάνει πλέον τους 4.000 τίτλους εκ των οποίων περισσότεροι από τους μισούς διατίθενται εντελώς δωρεάν.

Στην πλούσια συλλογή της Hollywood Entertainment συγκαταλέγονται:

Μοναδικές νέες κυκλοφορίες:
Night Train to Lisbon με τον μοναδικό Τζέρεμι Άιρονς, Hotel Noir, the Eye of the Storm, Maladies και Vehicle 19 με τον γνωστό από τη σειρά ταινιών Fast & Furious, Πωλ Γουόκερ.

Οscarικές ταινίες:
The Hurt Locker (συνολικά 6 Oscar® εκ των οποίων αυτό της καλύτερης ταινίας το 2010), Crash (συνολικά 3 Oscar® εκ των οποίων και αυτό της καλύτερης ταινίας για το 2006) και the Aviator (συνολικά 5 Oscar® εκ των οποίων αυτό του Β’ Γυναικείου Ρόλου από την Κέιτ Μπλάνσετ),

Ταινίες από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες του Hollywood:
Redacted του Μπράιαν ντε Πάλμα, Alexander του Oliver Stone, Night Train to Lisbon του Μπίλι Όγκουστ, Behind the Candelabra του Στίβεν Σόντερμπεργκ, Byzantium του Νιλ Τζόρνταν και Day of the Falcon του Ζαν Ζακ Ανό.

Μια μεγάλη συλλογή από ταινίες που θα σας καθηλώσουν:
Flyboys, the Machinist, Last Chance Harvey, Lord of War, the Merchant of Venice, my Life in Ruins, Son of Rambow, the Women, κα.

Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, μόνο με € 8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 3 μήνες δώρο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online “hol my tv”, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.

Διαφήμιση