Αρχική Ειδήσεις Αυστραλία: Τον άρπαξε κροκόδειλος μπροστά στα μάτια των φίλων του

Αυστραλία: Τον άρπαξε κροκόδειλος μπροστά στα μάτια των φίλων του

0
korko
Διαφήμιση

korko

Κροκόδειλος άρπαξε έναν 24χρονο μπροστά στα μάτια των φίλων του καθώς διέσχιζε ποταμό στη βόρεια Αυστραλία. Το θύμα γιόρταζε το Σάββατο μια επέτειο με φίλους όταν αποφάσισε να βουτήξει μαζί με έναν εξ αυτών στο ποτάμι της Βόρειας Επικράτειας, παρόλο που ήταν γνωστό πως ζουν σ’ αυτό κροκόδειλοι που φτάνουν σε μήκος τα επτά μέτρα και ζυγίζουν ένα τόνο.

“Τον κοιτούσαν να διασχίζει τον ποταμό”, είπε ο αστυνομικός Τζοφ Μπάνερτ μιλώντας για την ομάδα των φίλων. “Μετά είδαν τον κροκόδειλο που τον άρπαξε στα σαγόνια του”. Η αυστραλιανή αστυνομία προσπάθησε μάταια να βρει το πτώμα του νεαρού άνδρα. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και την Κυριακή και η αστυνομία σκότωσε τον μεγαλύτερο κροκόδειλο που ζούσε στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός άνδρας και ο φίλος του αγνόησαν τις προειδοποιήσεις των αρχών για την παρουσία κροκοδείλων σ’ αυτό τον ποταμό, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 χλμ από το Ντάργουιν.

“Στην περιοχή αυτή είναι ένας από τους ποταμούς με το μεγαλύτερο πληθυσμό κροκοδείλων, υπάρχει ένας μεγάλος κάθε δύο χιλιόμετρα”, σχολιάσε εργαζόμενος στο δήμο.

Από τη δεκαετία του 1970, οι κροκόδειλοι προστατεύονται στην Αυστραλία και έκτοτε ο αριθμός τους δεν έχει πάψει να αυξάνεται. Τον περασμένο Δεκέμβριο ένας κροκόδειλος μήκους τεσσάρων μέτρων άρπαξε ένα εννιάχρονο παιδί στη Βόρεια Επικράτεια.

πηγή: naftemporiki.gr

Διαφήμιση