Αρχική Ειδήσεις Πρόγραμμα “ΠΕΝΤΕ”: για ένα διαφορετικό καλοκαίρι

Πρόγραμμα “ΠΕΝΤΕ”: για ένα διαφορετικό καλοκαίρι

0
Διαφήμιση

Αν η μελαγχολία της Κυριακής σας επηρεάζει και το καλοκαίρι είτε απλά επιθυμείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό και επιμορφωτικό φέτος, υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι για να διασκεδάσετε αλλά και να επισκεφθείτε πέντε ξεχωριστούς προορισμούς στην Ελλάδα.

 

Το απόλυτα καινοτομικό Πρόγραμμα «ΠΕΝΤΕ» είναι μια πρωτότυπη πρόταση για …ταξίδια με περιεχόμενο, ώστε να συνδυάσετε απόλαυση και γνώση. Μέσα από διασκεδαστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια, θα συναντήσουμε την εμπειρία της γνώσης συνδυάζοντας την έμπνευση, το κέφι, τη φαντασία και τη συνεργασία.

 

Το Ινστιτούτο «ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ» σε συνεργασία με το FMSTRAVELεγκαινιάζουν μια νέα εποχή στο ταξίδι και στην επιμόρφωση μ’ ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα, το «ΠΕΝΤΕ», η αλλιώς edutainment. Το πρόγραμμα προτείνει:

«Να ταξιδέψουμε στις Σπέτσες και να δοκιμάσουμε το αλμυρό και το γλυκό με τα δημιουργικά μας μαχαιροπήρουνα (γεύση);

Να ταξιδέψουμε μέχρι το μεσαιωνικό λιμάνι της Ναυπάκτου και εκεί, να ψάξουμε για ν’ ανακαλύψουμε το Κλειδί του Ορίζοντα (όραση);

Να πιάσουμε χάρτη και πυξίδα για ν’ αντιμετωπίσουμε σαν πειρατές και καπετάνιοι μια δημιουργική… σωτηρία στο Γαλαξίδι (αφή);

Να αφουγκραστούμε τους ήχους του κόσμου στο Μαίναλο και στη Βυτίνα και να αφεθούμε στη γοητεία της σιωπής, αλλά και της ενεργητικής ακρόασης μέσα στην ελληνική φύση (ακοή);

Να μυρίσουμε βότανα και ρίζες με χιλιόχρονη παρουσία, ίσως ακόμα από τον Τρωικό Πόλεμο, που μοσχοβολούν στην Εύβοια (όσφρηση);»

 

Το Ινστιτούτο, σας προσκαλεί να συμμετέχετε με όλες σας τις αισθήσεις σε 5 δράσεις διασκέδασης, παρέας, περιπέτειας, αλλά και επιμόρφωσης στις “Τεχνικές Εφαρμοσμένης Δημιουργικής Σκέψης και Επικοινωνίας” χωρίς θρανία και βιβλία.

Οι ταξιδιώτες του “ΠΕΝΤΕ5 παίρνουν στο τέλος Πιστοποιητικό Παρακολούθησης στις “Τεχνικές Εφαρμοσμένης Δημιουργικής Σκέψης και Επικοινωνίας”, αντίστοιχο με 30 διδακτικές ώρες επιμορφωτικού σεμιναρίου.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.fmstravel.gr και www.polytropon.org

Διαφήμιση