Αρχική Ειδήσεις Ο χορός επαναπροσδιορίζεται: Το κορυφαίο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού, Καλαμάτα

Ο χορός επαναπροσδιορίζεται: Το κορυφαίο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού, Καλαμάτα

0
Διαφήμιση

Από χθες και έως τις 25 του μήνα, ο χορός επαναπροσδιορίζεται. Ο λόγος για το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που για άλλη μια χρονιά αποτελεί την κορυφαία οργάνωση του είδους με τη συμμετοχή αναγνωρισμένων καλλιτεχνών.

Στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα δούμε φέτος, μεταξύ άλλων, την αναβίωση της μυθικής παράστασης Drumming της Anne Teresa De Keersmaeker με την ομάδα της Rosas, καθώς και την αναβίωση μιας ιστορικής παράστασης που άλλαξε για πάντα τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνεται, χορεύεται και βλέπεται μια παράσταση χορού: του What the body does not remember του Wim Vandekeybus, που θα παρουσιαστεί από την ομάδα του, Ultima Vez.

Δίπλα στους δύο εξέχοντες βέλγους δημιουργούς, ένας γάλλος χορευτής και χορογράφος που τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο εκφραστικής διαδικασίας, με τη δική του ευαίσθητη πολιτικά και κοινωνικά ματιά: ο Rachid Ouramdane, με την παράσταση Exposition Universelle (Παγκόσμια έκθεση).

Παράλληλα, θα απολαύσουμε τον αγαπημένο μας Δημήτρη Παπαϊωάννου, στη μοναδική εγκατάσταση βίντεο ΜΕΣΑ, στο Αμφιθέατρο Κάστρου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τιμές των εισιτηρίων στην επίσημη διεύθυνση: http://www.kalamatadancefestival.gr/gr/tickets.php

Οι παραστάσεις λαμβάνουν μέρος σε διάφορα σημεία της πόλης, με αποκορύφωση το μαγευτικό Αμφιθέατρο Κάστρου. Must στις χορευτικές εξελίξεις, για όσους αγαπούν το είδος.

Διαφήμιση