Αρχική Ειδήσεις Curved OLED TV: με παγκόσμια “πράσινη” πιστοποίηση

Curved OLED TV: με παγκόσμια “πράσινη” πιστοποίηση

0
Διαφήμιση

Όχι από ένας, αλλά τρεις φορείς πιστοποίησης επιβεβαιώνουν ότι η νέα τηλεόραση εντυπωσιακού design της LG, Curved OLED TV, αποτελεί ένα “καταπράσινο” προϊόν. Διαθέτει εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και είναι σχεδιασμένη με φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο της LG έχει λάβει το Green Leaf Mark της Intertek, το Ecolabel της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την εγγραφή στο μητρώο οικολογικών συσκευών της Επιτροπής Περιβαλλοντικής Αξιολόγησης των Ηλεκτρονικών Προϊόντων (EPEAT).

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των CURVED OLED TV της LG ολοκληρώθηκε μετά από πολλή σκέψη όσον αφορά τα περιβαλλοντικά τους χαρακτηριστικά, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο κατά τις διαδικασίες πιστοποίησης. Για παράδειγμα, προκειμένου να ενταχθεί ένα προϊόν στη λίστα της EPEAT, πρέπει να ικανοποιεί τουλάχιστον 24 περιβαλλοντικά κριτήρια. Το σασί της συσκευής κατασκευάζεται από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP), ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον το οποίο εξασφαλίζει στις εντυπωσιακές αυτές τηλεοράσεις επόμενης γενιάς, εξαιρετικά μικρό πάχος και χαμηλό βάρος. Τέλος, χάρη στην τεχνολογία Smart Energy Saving της LG, οι CURVED OLED TV καταναλώνουν το 67% της ενέργειας που καταναλώνει μια επίπεδη τηλεόραση συμβατικής τεχνολογίας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓια vegetarians και όχι μόνο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Βιταμίνη Β12
Επόμενο άρθροΈρευνα: Οι καταναλωτές θέλουν “πράσινα” προϊόντα αλλά δεν εμπιστεύονται το …πόσο “πράσινα” είναι