Αρχική Ειδήσεις «Πράσινη» καινοτομία από την LG

«Πράσινη» καινοτομία από την LG

0
Διαφήμιση

Με στόχο ένα πιο υγιές και καθαρό περιβάλλον η LGElectronicsέχει ως βασική προτεραιότητα στην κατασκευή των προϊόντων της τη χρήση υλικών που δεν επηρεάζουν αρνητικά το οικοσύστημα.

 

Επιπλέον, στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία αποτυπώνει το οικολογικό της όραμα με τη δημιουργία εργασιακών χώρων που συνυπάρχουν αρμονικά με τα ανθρώπινα οικοσυστήματα χωρίς να τα επιβαρύνουν, καθώς και με την προώθηση της Πράσινης Οικονομίας, μέσω των προϊόντων της που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Παράδειγμα αποτελεί η νέα σειρά κλιματιστικών της LG. Το νέο σύστημα κλιματισμού ΜultiVIV αποσκοπεί στην ισορροπία του ελέγχου της θερμοκρασίας ενός κτιρίου, παρέχοντας παράλληλα υψηλή απόδοση. Επιπλέον, η νέα σειρά οικιακών κλιματιστικών InverterV, με ενεργειακή κλάση Α+++, θέτει νέα δεδομένα στην ενεργειακή αποδοτικότητα και εξοικονόμηση, καταναλώνοντας έως και 38% λιγότερη ενέργεια με αντίστοιχες συσκευές της αγοράς.

Παράλληλα, οι έξυπνες οικιακές συσκευές της LG χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες που βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας και νερού. Τα νέα πλυντήρια – στεγνωτήρια ΕcoHybrid, επιτυγχάνουν τις μέγιστες επιδόσεις, καταναλώνοντας έως και 50% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με αντίστοιχες συμβατικές οικιακές συσκευές.

Αντίστοιχες τεχνολογίες ενσωματώνονται και στον τομέα των τηλεοράσεων. Η κορυφαία τηλεόραση OLED 55” της LG, η οποία χάρη στην τεχνολογία της, εξοικονομεί σημαντικά ποσά ενέργειας, χωρίς να επιβαρύνει ενεργειακά το περιβάλλον κατά την κατασκευή και τη μεταφορά της. Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η λειτουργία ενεργειακής εξοικονόμησης που προσφέρει η LGULTRAHDTV 84’’ η οποία μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 70% σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις. Μια πληθώρα από ιδιαίτερα σημαντικές πιστοποιήσεις (ΕnergyStar®, EPEAT, SEAD και ECV) επιβεβαιώνουν την «Πράσινη Επανάσταση» που φέρνουν οι τεχνολογικές καινοτομίες της LGστον χώρο της Οικιακής Ψυχαγωγίας.

Από την πλούσια και ξεχωριστή γκάμα της LGδε θα μπορούσε να λείπει και η ναυαρχίδα της εταιρίας στην αγορά των smartphones, OptimusG. HLGπρωτοστατεί στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, με υλικά που συμβάλλουν στη μείωση του διοξειδίου του άνθρακα, ενώ η χρήση οικολογικών πρώτων υλών στο OptimusGεξασφάλισε στην LG τις παγκόσμιες πιστοποιήσεις CarbonFree® και ULEPlatinum.

Διαφήμιση