Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Ο “Πλατινένιος” ΟΤΕ

Ο “Πλατινένιος” ΟΤΕ

0
Διαφήμιση

Βραβεύτηκε ο ΟΤΕ και μάλιστα με την ανώτερη διάκριση που υπάρχει για τις δράσεις Εταιρικής Υπευθυνότητας. Πρόκειται για διάκριση στην κατηγορία «PLATINUM», του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CRIndex), στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης. Η διάκριση ήταν προϊόν των ακατάπαυστων δράσεων στους τέσσερις βασικούς κοινωνικούς πυλώνες, δηλαδή την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζομένους και την αγορά.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Δείκτη ο ΟΤΕ ξεχώρισε το 2012 ανάμεσα σε 14 εταιρείες στη συγκριτική αξιολόγηση των επιδόσεων τους. Ο ΟΤΕ έλαβε επιπλέον και τον έπαινο «BestProgressPLATINUMaward» για την εξαιρετική πρόοδο που σημείωσε τον τελευταίο χρόνο σε σχέση με την προηγούμενή του αξιολόγηση.

Η κα Ντέπη Τζιμέα, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου ΟΤΕ, δήλωσε σχετικά: «Στον Όμιλο ΟΤΕ η Εταιρική Υπευθυνότητα είναι άρρηκτα δεμένη με την επιχειρηματική και καθημερινή πρακτική μας και εξελίσσεται δυναμικά σύμφωνα με τις ανάγκες της κοινωνίας. Η φετινή μας ανώτατη διάκριση στο CR Index δείχνει αυτήν ακριβώς τη διαχρονική μας δέσμευση και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε υπεύθυνα».

Ολοκληρωμένα προγράμματα για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας με μεγάλη χρονική διάρκεια και συνέπεια, αποτελούν οι Υποτροφίες που δίνονται από τον ΟΤΕ και την COSMOTE κάθε χρόνο από το 2002, έχοντας έως σήμερα υποστηρίξει περισσότερους από 380 νέους στο ξεκίνημα των σπουδών τους, με περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ. Επίσης για δεκατέσσερα χρόνια ο ΟΤΕ και η COSMOTE έχουν υποστηρίξει περισσότερες από 35 μη κυβερνητικές οργανώσεις για το παιδί, με πάνω από 5 εκατ. ευρώ και έχουν συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης παιδιών που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Η επιχειρηματική ανάπτυξη και λειτουργία γίνεται με πρόληψη για τη μείωση της επίδρασης στο περιβάλλον. Πρόσφατα, ο ΟΤΕ ανέλαβε επικεφαλής στο ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα LiveCity, που στόχο έχει την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών μέσω της χρήσης video (“Live Video-to-Video Supporting Interactive City Infrastructure”). Ως κύριες προτεραιότητές του κατατάσσει την διαφάνεια και την υπεύθυνη επιχειρηματική συμπεριφορά, ταυτόχρονα με την ουσιαστική συμβολή στην οικοδόμηση της ψηφιακής Ελλάδας.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here