Αρχική Ειδήσεις Νέο online βιβλιοπωλείο από την Cosmote

Νέο online βιβλιοπωλείο από την Cosmote

0
Διαφήμιση

Ένα νέο online βιβλιοπωλείο με πάνω από 50.000 τίτλους βιβλίων, ελληνικών και ξενόγλωσσων, έντυπων και eBooks, διαθέτει η Cosmote για το κοινό, στην σελίδα www.cosmotebooks.gr, αλλά και μέσω εφαρμογών για smartphones και tablets.

Συγκεκριμένα, στο εξελιγμένο Cosmote Books θα βρείτε περισσότερα από 55.000 ελληνικά έντυπα βιβλία, 4.350 ελληνικά eBooks, 450.000 ξενόγλωσσα eBooks. Η λίστα εμπλουτίζεται καθημερινά, με κάθε νέα κυκλοφορία eBook, αλλά και με νέες κυκλοφορίες έντυπων εκδόσεων. Σε συνεργασίες με μεγάλους εκδοτικούς οίκους η Cosmote θα διαθέτει συχνές προσφορές, αλλά και αποκελιστικότητες, ενώ δεσμεύεται πως οι τιμές θα διατηρούνται οικονομικές.

Για τους χρήστες smartphones και tablets, υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίζουν το διάβασμα eBook αποθηκεύοντας μέσω της εφαρμογής τη σελίδα που βρίσκονται και έπειτα να χρησιμοποιούν άλλη συσκευή για τη συνέχεια, με απόλυτο συγχρονισμό. Οι αγορές πραγματοποιούνται ασφαλώς, μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal, ενώ για τα έντυπα μέσα υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής.

Για τους πελάτες συμβολαίου της Cosmote, υπάρχει η επιπρόσθετη δυνατότητα πληρωμής των ψηφιακών βιβλίων, μέσω του λογαριασμού του κινητού τους, ενώ η πλοήγηση και το “κατέβασμα” του ψηφιακού μέσου στη συσκευή δε θα χρεώνεται.

 

Διαφήμιση