Αρχική Ειδήσεις Διαγωνισμός OTETV και Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Διαγωνισμός OTETV και Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

0
Διαφήμιση

Απεριόριστες επισκέψεις στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, για όλο το καλοκαίρι, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 30 οικογένειες, μέσω του διαγωνισμού που διοργανώνει ειδικά για τους συνδρομητές του ο OTETV.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 19 Ιουλίου και θα προσφέρει κάθε μέρα σε μία τυχερή οικογένεια μέχρι 5 ατόμων απεριόριστες επισκέψεις στο πάρκο, έως και τις 31 Αυγούστου.Για τη συμμετοχή τους, οι συνδρομητές μπορούν να στείλουν το γραπτό μήνυμα «πάρκο» στο 54260 προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για τα εισιτήρια.

Το Αττικό Πάρκο εκτείνεται σε μια συνολική έκταση 200 στρεμμάτων στα Σπάτα, φιλοξενώντας περισσότερα από 2.000 ζώα, από 350 διαφορετικά είδη.

Ο ΟΤΕ TV προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, μέσα από 70 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 17 μεταδίδονται σε υψηλή ευκρίνεια. Μέσα από το μπουκέτο καναλιών του OTETV, το πλουσιότερο της αγοράς στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, οι συνδρομητές του μπορούν να απολαμβάνουν κινηματογραφικές πρεμιέρες, τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές, κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις σε όλα τα σπορ, ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα, μουσική, εκπομπές lifestyle και ενημέρωση από όλο τον κόσμο, μαζί με το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών εθνικής εμβέλειας και περιφερειακών.


Διαφήμιση